avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort culpa comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort culpa comuna

in momentul in care voi introduce cererea de divort (culpa comuna) semnata de amandoi soti daca se va razgandi paratul si nu va mai fi de acord cu unele aspecte se va lua in considerare?si la custodia copilului cum procedeaza asistenta sociala cu evaluarile deoarece stau in chirie ce calcule vor face ca la banca :) cu un anumit grad de indatorare
buna ziua
culpa comuna nu vizeaza incredintarea minorului daca va intelegeti in ce priveste incredintarea minorului este ok daca nu se va proceda conform legii
av daniela
Cu privire la intocmirea referatului de ancheta sociala se va prezenta la adresa unde locuiti, va cere referinta si de la vecini si va intocmi referatul de ancheta sociala, dupa ce va afla cat mai multe si de la dvs.
Ar fi de preferat sa va rezolvati toate doleantele impreuna si sa le prezentati instantei.
Daca tot e vorba despre un divort din culpa comuna, poate va intelegeti si asupra incredintarii minorului, stabilirea unei pensii de intretinere si a unui program de vizitare!

avocat Radu Stan
sotul ar dori o impacare dar eu sunt hotarata sa divortez si i-am explicat ca cel mai bine e sa fim de acord amandoi sa nu complicam lucrurile si a fost de acord si in privinta copilului ca acesta sa ramana in custodia mea dar daca se razgandeste pe parcusul divortului ce se intampla?
Va continua judecata , iar instanta se va pronunta pe ceea ce voi nu v-ati inteles.Daca exista motive de divort, instanta va desface casatoria, iar copilul va fi incredintat cui crede de cuviinta instanta in functie de ceea ce reiese din administrarea probelor.Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort amiabil mariana serban mariana serban Eu si sotul meu am hotarat ca nu mai putem convietui si am hotarat sa divortam amiabil.Precizez ca avem 2 copii minori 9 si 12 ani,ar trebui sa facem o ... (vezi toată discuția)
Buna seara. divort, incredintare bebelus Erika_Alessandra Erika_Alessandra Eu si sotul vrem sa divortam. Avem o fetita de 6 luni. Ce sanse am sa-mi ramana mie fetita , avand in vedere ca nu am nici un venit? (vezi toată discuția)
Divort olga77 olga77 am depus cererea de divort, din culpa sotului. sotul solicita desfacerea casatoriei din culpa comuna. daca accept, ca sa nu mai lungim procesul, influenteaza ... (vezi toată discuția)