avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Divort, incredintare bebelus
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Divort, incredintare bebelus

Eu si sotul vrem sa divortam. Avem o fetita de 6 luni. Ce sanse am sa-mi ramana mie fetita , avand in vedere ca nu am nici un venit?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:12, 17 Decembrie 2010
Avand in vedere varsta extrem de frageda a minorei, aveti toate sansele.
El este in conediu de cresterea copilului....
Cam cat dureaza procesul daca suntem de comun acord?
O fi el in concediu pt cresterea copilului, dar nu cred ca il si alapteaza. Oricum la aceasta varsta indicat este sa creasca si sa se dezvolte alaturi de mama.

Chiar daca sunteti de acord amandoi, va dura ceva, pt ca aveti un copil minor si nu puteti divorta prin consimtamantul partilor, ci pe calea dreptului comun, se vor administra probe etc.
Don practica se poate solutiona in doua termene de judecata. Chiar si la primul termen in situatii exceptionale daca se face ancheta sociala. asta in situatia in care sunteti de acord atat asupra divortului, incredintarii si pensiei.

Alte discuții în legătură

Copil in relatie de cuncubinaj freenet freenet Am si eu o intrebare,traiesc intr-o relatie de cuncubinaj de 6 ani si avem o fetita de 6 luni,as dori sa ma despart dar as dori ca fetita sa ramana la ... (vezi toată discuția)
Informatie divort vinovat vinovat buna, ma numesc florin si am niste nelamuriri. Daca sotia inainteaza cererea de divort si eu nu sunt de gasit la adresa din buletin poate sa castige , fara ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)