avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informatie divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informatie divort

buna, ma numesc florin si am niste nelamuriri.

Daca sotia inainteaza cererea de divort si eu nu sunt de gasit la adresa din buletin poate sa castige , fara ca eu sa stiu ?

In cazul unui divort ce sanse asi avea pentru a ramane copilul cu mine.

va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Mihai Vaduva , Avocat 16:28, 17 Martie 2011
dvs veti fi citat la ultimul domiciliu conjugal,conform legii.
incredintarea minorului se va dispune de instanta tinand cont de mai multi factori.
astfel, se va dispune o ancheta sociala,etc.vor prima in luarea deciziei doar interesele majore ale minorului
Dacă nu sunteţi găsit la adresa din buletin, se va face o adresă la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei în vederea citării dvs. la adresa la care figuraţi acolo. Cât despre copil, se vor face anchete sociale la domiciliile indicate de soţi, instanţa va încredinţa minorul celui care oferă condiţii optime de creştere şi educare a acestuia. Este obligatorie ascultarea copilului care a împlinit vârsta de 10 ani pentru a-şi exprima opţiunea de a rămâne cu mama sau cu tatăl.
ca sa continui vreau sa va povestesc tot.
Noi avem o fetita de 2 ani si 7 luni .. eu de aproape 2 ani lucrez in stainatate si sotia cu fetita stau la sora ei . sotia nu a mai lucrat de inainte de a naste , eu lucrez in afara fara acte , deci in cazul unui divort pot sa dovedesc ca am trimis bani acasa caci am chitantele de la western union , dar se iau in calcul ? .
dupa divort eu asi locui cu mama mea ..pe cand sotia ar ramane cu sora ei , care ar avea mai multe sanse .. din cate am inteles ca e micuta ar avea mama sanse de castig, dar dupa ce se da sentinta se mai poate face ceva ? dupa o perioada pentru a castiga custodia ?
Ca principiu, minorul se incredinteaza mamei spre crestere si educare.
Cu atat mai mult ca este vorba de o fetita, iar varsta este destul de frageda.
Imi pare rau ca va spun, sansele dvs de obtinere a incredintarii fetitei sunt minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. divort, incredintare bebelus Erika_Alessandra Erika_Alessandra Eu si sotul vrem sa divortam. Avem o fetita de 6 luni. Ce sanse am sa-mi ramana mie fetita , avand in vedere ca nu am nici un venit? (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
Daca divortez copilul la cine ramane? bgirl_rodi bgirl_rodi buna ziua, eu am un baiat de 3 ani jumatate si de un an de zile nu pot divorta de sotul meu pentru ca imi este frica ca imi va lua baiatul el lucreaza in ... (vezi toată discuția)