Va multumesc pt raspunsuri. Daca mai aveti alte date sa-mi da-ti chiar va rog. Pt ca nu stiu nimic legat de aceasta tema. Ma interesa cel mai mult ce sanse am sa-mi ramana mie fetita. Eu ma voi muta la parintii mei care au situatie sa ne intretina
In cazul in care va veti muta la parinti ancheta sociala se va efectua la domiciliul acestora, astfel ca veti putea face dovada spatiu de locuit necesar cresterii minorei. In situatia in care minora va va fi incredintata urmeaza sa beneficiati dumneavoastra de concediu de cresterea copilului (asta daca indepliniti conditia stagiului de cotizare). Oricum fata de varsta frageda a minorei aveti sanse mari pentru incredintare, aceasta fiind si practica instantelor de judecata.
Succes
buna ziua.
daca sunteti de acord in ceea ce priveste toate aspectele, atat divort cat si incredintare minor, nu se va mai efectua ancheta sociala .
va prezentati amandoi la termenul fixat, in instanta , si este posibil ca instanta sa se pronunte chiar la acel termen .
Informatie divort
vinovat
buna, ma numesc florin si am niste nelamuriri.
Daca sotia inainteaza cererea de divort si eu nu sunt de gasit la adresa din buletin poate sa castige , fara ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori
costy223
as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)