avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate cturcu2004

Activitate cturcu2004

Răspuns la discuția Demisie cu salariu neplatit
Va multumesc frumos si va doresc o zi placuta.
Răspuns la discuția Demisie cu salariu neplatit
In primul rand, va multumesc pentru raspuns.
CIM-ul exista si este in regula, ca de altfel si toate actele aditionale.

Ok. De platit trebuie sa il plateasca, dar cand? Sunt obligati sa plateasca salariile la inchiderea CIM sau le pot plati si ulterior daca nu au fondurile necesare?
Buna ziua,
Situatia mea este urmatoarea: sunt angajat al unei firme care implementeaza proiecte prin POSDRU. Si evident in lipsa rambursarilor din ultima vreme, nu mi s-a platit salariul luna trecuta si mi s-a spus ca nu se va plati nici cel de luna aceasta (situatie valabila si pentru colegii mei nu doar pentru mine) din cauza ca firma a ramas fara bani si nu poate plati salariile.

Daca im dau demisia din cadrul firmei, ce se intampla cu cele 2 salarii restante pe care trebuiau sa mi le plateasca. Mi se platesc in momentul in care mi se incheie contractul de munca sau firma poate sa sustina in continuare ca nu are bani si sa nu imi mai plateasca salariile restante. Sau le platesc cand face firma rost de bani daca se deblocheaza proiectele prin POSDRU?

Exista sansa sa nu le mai plateasca deloc din diverse motive?

Va multumesc anticipat.
Cu respect,
Claudiu
Răspuns la discuția Pot sa-mi pun centrala la bloc?
Aveti dreptate. O sa vorbesc cu o firma care se ocupa de montarea centralelor sa vad daca zic ca se poate si sa vad si despre ce costuri este vorba.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru timpul acordat.
Răspuns la discuția Pot sa-mi pun centrala la bloc?
Conducta o trag oricum pana la mine la etaj, ca nu se poate altfel.
Răspuns la discuția Pot sa-mi pun centrala la bloc?
Nu ma apuc sa o pun singur in nici un caz ca e mult prea complicat si riscurile sunt mult prea mari. Tot la firma specializata o sa apelez.
Problema la mine era exact cea de care zicea Ana-anituca, si anume, firma de montaj stiind ca nu am voie conform reglementarii aceleia (care spune ca trebuie sa aiba minim 25% din apartamente centrala, nu cum spuneam gresit in primul post minim 50%), sa se faca cumva ca uita de anumite acte (sau sa ma convinga ca nu sunt necesare) si apoi sa ma trezesc cu amenzi si o gramada de probleme.

Contorizare individuala de gaz nu am, si nici macar conducta de gaz nu este trasa pana la etajul meu.
Răspuns la discuția Pot sa-mi pun centrala la bloc?
Problea este ca aceste firme, chiar daca stiu ca nu as avea voie sa pun centrala, mi-e frica ca mi-ar pune-o oricum, pentru ca nu la ei vor ajunge eventualele amenzi ulterioare. Ei au tot interesul sa-mi ia banii pentru instalarea centralei.
Presupun totusi ca tot ei s-ar ocupa si de eventualele autorizatii necesare care cred ca se pot obtine in cele din urma (chiar daca putin mai neortodox).
Problema pe care as mai avea-o este si cu vecinii care intra din pacate in categoria "sa moara si capra vecinului", asa ca mi-e frica de reclamatii, de aceea vroiam sa stiu sigur daca este legal sau nu.
Răspuns la discuția Pot sa-mi pun centrala la bloc?
O sa incerc sa ma interesez la primarie sa vad daca exista aceasta decizie sau nu.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Pot sa-mi pun centrala la bloc?
Multumesc frumos pentru raspuns. Asa intelesesem ca nu se mai poate monta centrala decat in acele conditii. Deci nu exista o astfel de reglementare? Nu cred sa fie aprobata pe plan local. Eu sunt din Craiova. Stiti cumva unde as putea sa mai interesez ca sa aflu sigur?
Buna ziua,
As dori sa-mi pun centrala in apartament, si am inteles ca de curand s-a introdus o reglementare conform careia te poti debransa de la incalzirea centrala doar daca in bloc, mai mult de jumatate din apartamente au centrala termica? La mine in bloc, doar 2 apartamente din 28 au centrala termica. Conform legii, imi pot monta centrala in astfel de conditii? Daca nu am voie si totusi o montez, care pot fi repercursiunile?
Va multumesc frumos pentru timpul acordat.

Cu respect,
Claudiu