Buna ziua,
As dori sa-mi pun centrala in apartament, si am inteles ca de curand s-a introdus o reglementare conform careia te poti debransa de la incalzirea centrala doar daca in bloc, mai mult de jumatate din apartamente au centrala termica? La mine in bloc, doar 2 apartamente din 28 au centrala termica. Conform legii, imi pot monta centrala in astfel de conditii? Daca nu am voie si totusi o montez, care pot fi repercursiunile?
Va multumesc frumos pentru timpul acordat.
Multumesc frumos pentru raspuns. Asa intelesesem ca nu se mai poate monta centrala decat in acele conditii. Deci nu exista o astfel de reglementare? Nu cred sa fie aprobata pe plan local. Eu sunt din Craiova. Stiti cumva unde as putea sa mai interesez ca sa aflu sigur?
Depinde de la oras la oras cum s-a hotarit de consilierii municipali. Sa va spun ca la noi depinde chiar de cartier? Interesati-va la primarie daca nu gasiti ceva pe site-ul lor. In general (ca nota informativa), unde exista deja centrale e mai usor sa se obtina o aprobare. Succes
Puteti contacta firmele care monteaza aceste CT-uri de apartament. Ei trebuie sa stie cel mai bine ce acte va trebuie, de la cine si cum.
Mergeti direct la tinta, nu mai bajbaiti la porti inchise.
Centrala termica
Andra B
Buna ziua. Sunt in curs de a achizitiona un apartament in Bucuresti.actele vor fi gata saptamana viitoare.In acest apartament nu a mai locuit nimeni de 7 ani ... (vezi toată discuția)