avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate solomonalexa

Activitate solomonalexa

Răspuns la discuția Inchidere SRL-D
Societatea nu are datorii, contabilitatea este la zi. Dupa formularea cererii, imi puteti indica procedura si care ar fi costul pana la finalizare? Multumesc
Discuție Inchidere SRL-D
Buna ziua, As dori sa stiu care este varianta cea mai ieftina de a inchide un SRL-D fara activitate, deschis in 2014. Multumesc si o zi placuta
D-na care mi s-a prezentat presedinte si incaseaza cheltuielile nu am nici o idee ce functie are defapt. Pe avizier am gasit o lista cu persoane ale asociatiei si l-am sunat pe domnul care e presedinte. El e proprietar doar ca nu mai locuieste la aceasta adresa. Domnul mi-a spus sa nu plec pana nu imi inregistreaza cererea si daca nu vor sa il sun din nou si le suna el. Cand le-am spus ca am vb cu el mi-au inregistrat-o dar asta dupa jigniri si dat cu pumnul in masa de mi-au speriat fetita.
Am luat legatura cu presedintele, telefonic,el nu mai sta in bloc deci nu mai e implicat, restul din asociatie sunt foarte in varsta si nici macar nu ma aud pentru a ma intelege, deci cele doua fac legea aici in bloc
Am luna decembrie de achitat si mi-a trecut cu carioca rosie langa +restanta luna noiembrie. Nu a vrut sa imi incaseze luna decembrie fara sa platesc restanta si mi-a spus ca nu platesc ce vreau eu. Am facut o cerere in dublu exemplar in care am cerut inscrierea ca si membru in asociatia de proprietari, copie dupa documentele de constituire ale asociatiei deoarece ma gandeam ca as putea vira in contul asociatiei suma pt cheltuielile pe luna decembrie( nu stiu daca e bine sa fac asta) si am mai cerut incasarea cheltuielilor pr luna decembrie. Mi-a inregistrat-o cu urlete si mi-a spus ca sunt nesimtita ca imi permit sa merg sa platesc cheltuielile cu fetita dupa mine. Nu stiu daca am procedat corect dar e tot ce mi-a trecut prin minte
Tocmai mi s-a refuzat incasarea cheltuielilor pe luna decembrie pe motiv ca trebuie sa faca incasarea cronologic si eu am restanta noiembrie. Se poate sa imi refuze incasarea lunii decembrie? Multumesc
Buna seara. Din pacate situatia continua din ce in ce mai rau deoarece realizez cu indignare ca aceste doua femei nu au nici macar minima capacitate de a intelege ceea ce le explic. Am facut o notificare dupa cum am mentionat deja, am trecut acolo ca solicit afisarea listelor de cheltuieli lunare fara restanta deorece acea restanta nu imi apartine si argumentele mele. In prima faza am fost refuzata deoarece ele nu sunt judecatori pt a-mi inregistra ceva. Dupa doua zile m-au sunat pe rand de cateva ori admin si presedintele pt a-mi spune ca au luat legatura cu fostul proprietar dar ei spun ca nu e datoria lor ei avand de la asociatie adeverinta ca nu au cheltuieli( perfect corect spun eu) si ca ele o sa incerce sa o convinga pe fosta proprietara sa plateasca sau vor imparti cheltuiala la tot blocul ca “e vreo 5-6 ron”. Dar ca si concluzie eu nu trebuie sa achit, repet totul la telefon. Le-am spus atunci ca variantele din punctul meu de vedere sunt: conving vechiul proprietar sa plateasca sau isi asuma adeverinta semnata. Raspunsul administratoarei a fost pe mine nu ma intereseaza eu sunt batrana si abia imi duc zilele nu am ce plati. Vineri m-a sunat sa merg ca mi-au inregistrat notificarea si cand am luat-o am avut surpriza sa imi gasesc notificarea scrisa cu pixul cu “raspunsul asociatiei” care spune asa: datoria este a noului proprietar deoarece ultima citire in apartament s-a facut in aprilie 2016 ( firma terta care se ocupa de cheltuielile cu caldura a spus ca s-a dat atunci o citire cu cate o unitate consumata deci fictiva dar nu stiu de catre cine deoarece proprietara era deja decedata) asadar din august si pana in decembrie muncitorii noului proprietar au lucrat in apartament asadar cheltuiala ii revine noului proprietar, listele de cheltuieli sunt corecte. Sincer mi se pare ireal acest raspuns fara nici o baza reala.
In primul rand ei nu au cerut o citire la zi in momentul in care au semnat adeverinta, in al doilea rand ele presupun ca la mine muncitorii au folosit caldura deoarece nu o pot demonstra neavand citirea la momentul vanzarii, apoi sa imi scrii cu pixul pe notificare e neprofesional :). Sunt extrem de suparata si dezamagita ca acestor persoane li se permite sa faca aceasta activiate de 15 ani dupa cum spun si ele fara sa avem probleme pana acum cu “tine”.
Buna dimineata, din pacate problema mea este inca "activa". Am mers aseara si am cautat-o pe d-na administrator i-am inmanat cele 2 exemplare ale notificarii urmand ca ea sa mearga la d-na presedinte sa imi dea un nr de inregistrare. Dupa o ora m-a sunat d-na presedinte ca "ea nu e judecatorie sa imi inregistreze foile" si ca sa fac bine sa iau legatura cu fostii proprietari sau sa platesc ca ea in 3 luni ma da in judecata.
Din pacate se intampla in Cluj Napoca, dar mi s-a specificat ca "nu a fost cazul pana acum sa nu se dea citirea" :)