Imi pare rau sa va contrazic. Am obtinut o sentinta judecatoresca prin care se precizeaza ca suspendarea executarii silite nu opereaza decat pana la solutionarea in fond a cauzei. Deci pana la solutionarea definitiva numai si nu si irevocabila. Mai ales ca solutia instantei de fond la contestatia la executare a fost de a o respinge.
Buna ziua. Am o nelamurire. In cadrul unei contestatii la executare s-a solicitat de catre debitor sa se supende executarea silita pana la solutionarea contestatiei. Dupa depunerea cautiunii, instanta a suspendat executarea silita pana la solutionarea contestatiei, iar in ceea ce priveste contestatia la executare o respinge.
Acum problema mea este, daca contestatia la executare a fost respinsa, suspendarea executarii opereaza pana la solutionarea definitiva si irevocabila a contestatiei, adica pana la solutionarea recursului formulat?
Cu mare placere va voi scrie, ce acte sunt necesare si dupa stiinta mea, expertiza medico-legala in astfel de cazuri este gratuita... dar vom trai si vom vedea...
este vorba de o fetita in varsta de 14, pentru care s-a luat masura plasamentului de urgenta, initial, deoarece parintii nu aveau mijloace de subzistenta, iar ulterior, printr-o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila s-a dispus ca minora sa fie data in plasament definitiv unui centru pentru minori, iar sefului centrului i s-au acordat drepturile cu privire la persoana minorului, in ceea ce priveste drepturile cu privire la bunurile acestuia revin presedintelui consiliului judetean. In atare conditii, consider ca inregistrarea tardiva a nasterii revine sefului centrului care exercita drepturile cu privire la persona minorului. Va rog sa-mi spuneti daca gresesc sau nu. Multumesc.