avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate monica i

Activitate monica i

Răspuns la discuția suspendarea executarii silite
Imi pare rau sa va contrazic. Am obtinut o sentinta judecatoresca prin care se precizeaza ca suspendarea executarii silite nu opereaza decat pana la solutionarea in fond a cauzei. Deci pana la solutionarea definitiva numai si nu si irevocabila. Mai ales ca solutia instantei de fond la contestatia la executare a fost de a o respinge.
Buna ziua. Am o nelamurire. In cadrul unei contestatii la executare s-a solicitat de catre debitor sa se supende executarea silita pana la solutionarea contestatiei. Dupa depunerea cautiunii, instanta a suspendat executarea silita pana la solutionarea contestatiei, iar in ceea ce priveste contestatia la executare o respinge.
Acum problema mea este, daca contestatia la executare a fost respinsa, suspendarea executarii opereaza pana la solutionarea definitiva si irevocabila a contestatiei, adica pana la solutionarea recursului formulat?
Răspuns la discuția inregistrare tardiva a nasterii
Cu mare placere va voi scrie, ce acte sunt necesare si dupa stiinta mea, expertiza medico-legala in astfel de cazuri este gratuita... dar vom trai si vom vedea...
Răspuns la discuția inregistrare tardiva a nasterii
Va multumesc.
Răspuns la discuția inregistrare tardiva a nasterii
este vorba de o fetita in varsta de 14, pentru care s-a luat masura plasamentului de urgenta, initial, deoarece parintii nu aveau mijloace de subzistenta, iar ulterior, printr-o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila s-a dispus ca minora sa fie data in plasament definitiv unui centru pentru minori, iar sefului centrului i s-au acordat drepturile cu privire la persoana minorului, in ceea ce priveste drepturile cu privire la bunurile acestuia revin presedintelui consiliului judetean. In atare conditii, consider ca inregistrarea tardiva a nasterii revine sefului centrului care exercita drepturile cu privire la persona minorului. Va rog sa-mi spuneti daca gresesc sau nu. Multumesc.
Răspuns la discuția inregistrare tardiva a nasterii
in esenta sa intelg ca are calitate procesuala activa persona care exercita drepturile si obligatiile parintesti privitoare la persoana copilului, nu?
Vreau sa stiu cine are calitate procesuala activa intr-o actiune de inregistrare tardiva a nasterii?
Este posibila executarea silita in baza Codului de Procedura fiscala a unor debite rezultand din chirii?
Răspuns la discuția transfer in interesul serviciului
transferul este de pe postul de consilier juridic pe postul de consilier juridic. Este acelasi post.
Răspuns la discuția transfer in interesul serviciului
este vorba de o functie publica teritoriala in alta functie publica teritoriala. De la o primarie de oras la o primarie de municipiu.