avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare creante din chirii
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare creante din chirii

Este posibila executarea silita in baza Codului de Procedura fiscala a unor debite rezultand din chirii?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 10:33, 22 Martie 2011
detaliaza. Nu inteleg debite rezultand din chirii. Sa inteleg ca incasezi chirii si nu ai platit statului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ca urmare a pierderii unui proces de partaj fagh adriana fagh adriana Am un credit de nevoi personale inscris la AEGRM de catre banca . In cazul in care, in urma pierderii unui proces de partaj cu fostul sotul , as fi executata ... (vezi toată discuția)
Tva executare prin executor judecatoresc sabinna sabinna Ne-am adresat executorului judecatoresc pentru executarea silita a bunurilor mobile ale unui debitor . S-a organizat licitatie cod proc. civila dar nu s-au ... (vezi toată discuția)
Procedura prin care se compenseaza sumele de primit de la clienti cu datoriile mele fata de buget cristynam cristynam Buna ziua si multumesc pentru interes, Avem de incasat o suma frumusica, restanta, de la un client . ..Care este procedura prin care eu pot sa solicit ... (vezi toată discuția)