Ma numesc Alex, sunt plecat din tara de 9 ani. PArintii mei sunt divortati din 1982, tatal s-a recasatorit, dar nu a avut copii cu aceasta doamna. In tot acest timp, am pastrat legatura cu el dar niciodata nu mi-a zis de proprietatile pe care le cumpara prin tara. A decedat in luna mai, iar sotia actuala, la partaj a prezentat ca unica proprietate casa in care locuiesc in prezent si o masina noua care a vandut-o dupa decesul lui zicand ca a avut un precontract de vanzare cu doua luni inaintea decesului. Precizez ca tata a murit subit, o problema cardiaca, iar masina a fost folosita de el pana in ultima zi a vietii. Pe parcursul vietii a achizitionat mai multe propietatii, multe dintre ele inainte de a se casatorii cu aceasta doamna.
Intrebare:
Unde ma pot adresa pentru a afla toate proprietatile detinute de tata, pe teritoriul Romaniei, si daca ea putea vinde masina dupa decesul lui fara aprobarea mea. M-am adresat administratiei financiarei a jud Brasov, dar aceasta mi-a spus ca ea nu poate sa-mi spuna de o proprietate detinuta in alta localitate din Brasov si cu atit mai putin in alt judet. Am inteles ca in momentul succesiunii , "ACTUALA SOTIE" declara pe proprie raspundere de toate proprietatile..... nu va mai spun ca inaintea decesului a vindut un apartament cu 70 000 euro, iar acesti bani au disparut subit din contul bancar a tatalui meu.....
Ma numesc Alex, sunt plecat din tara de 9 ani. PArintii mei sunt divortati din 1982, tatal s-a recasatorit, dar nu a avut copii cu aceasta doamna. In tot acest timp, am pastrat legatura cu el dar niciodata nu mi-a zis de proprietatile pe care le cumpara prin tara. A decedat in luna mai, iar sotia actuala, la partaj a prezentat ca unica proprietate casa in care locuiesc in prezent si o masina noua care a vandut-o dupa decesul lui zicand ca a avut un precontract de vanzare cu doua luni inaintea decesului. Precizez ca tata a murit subit, o problema cardiaca, iar masina a fost folosita de el pana in ultima zi a vietii.
Intrebare:
Unde ma pot adresa pentru a afla toate proprietatile detinute de tata, pe teritoriul Romaniei, si daca ea putea vinde masina dupa decesul lui fara aprobarea mea.
Ma numesc Alex, sunt plecat din tara de 9 ani. PArintii mei sunt divortati din 1982, tatal s-a recasatorit, dar nu a avut copii cu aceasta doamna. In tot acest timp, am pastrat legatura cu el dar niciodata nu mi-a zis de proprietatile pe care le cumpara prin tara. A decedat in luna mai, iar sotia actuala, la partaj a prezentat ca unica proprietate casa in care locuiesc in prezent si o masina noua care a vandut-o dupa decesul lui zicand ca a avut un precontract de vanzare cu doua luni inaintea decesului. Precizez ca tata a murit subit, o problema cardiaca, iar masina a fost folosita de el pana in ultima zi a vietii.
Intrebare:
Unde ma pot adresa pentru a afla toate proprietatile detinute de tata, pe teritoriul Romaniei, si daca ea putea vinde masina dupa decesul lui fara aprobarea mea.