avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire de la tata la fiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire de la tata la fiu

Ma numesc Alex, sunt plecat din tara de 9 ani. PArintii mei sunt divortati din 1982, tatal s-a recasatorit, dar nu a avut copii cu aceasta doamna. In tot acest timp, am pastrat legatura cu el dar niciodata nu mi-a zis de proprietatile pe care le cumpara prin tara. A decedat in luna mai, iar sotia actuala, la partaj a prezentat ca unica proprietate casa in care locuiesc in prezent si o masina noua care a vandut-o dupa decesul lui zicand ca a avut un precontract de vanzare cu doua luni inaintea decesului. Precizez ca tata a murit subit, o problema cardiaca, iar masina a fost folosita de el pana in ultima zi a vietii.

Intrebare:
Unde ma pot adresa pentru a afla toate proprietatile detinute de tata, pe teritoriul Romaniei, si daca ea putea vinde masina dupa decesul lui fara aprobarea mea.
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 14:59, 25 August 2010
la administratia financiara. oricum trebuie sa faceti cerere pt dezbaterea succesiunii.
Incercati cu adrese la Primariile Oraselor/comunelor unde banuiti ca are terenuri. E ceva umblatura, dar inregistrari sigur exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietati lavineagoe lavineagoe Ma numesc Alex, sunt plecat din tara de 9 ani. PArintii mei sunt divortati din 1982, tatal s-a recasatorit, dar nu a avut copii cu aceasta doamna. In tot acest ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la tata la fiu lavineagoe lavineagoe Ma numesc Alex, sunt plecat din tara de 9 ani. PArintii mei sunt divortati din 1982, tatal s-a recasatorit, dar nu a avut copii cu aceasta doamna. In tot acest ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate, chitanță de mana Bratu M Bratu M Bună ziua! FAM mea are în Chitila un teren intravilan de 300 mp. Bunicul decedat în 1982. După decesul acestuia bunica a făcut act de moștenitor la ... (vezi toată discuția)