avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate micon

Activitate micon

Buna seara.
As dori sa stiu daca o cerere de invoire (concediu) fara plata se transmite si se inregistreaza de catre angajator la ITM sau in alta parte, cu cel putin o zi inainte de periaoda pentru care a fost intocmita.
Va multumesc.
Sunt angajat pe perioada nedeterminata la o firma, full time, si la alta firma am un contract part time, de 4 ore. Pot sa-mi iau concediu medical si sa-l declar numai la firma unde sunt angajat full time iar la cealalta sa lucrez (sa fiu pontat)?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Succesiune
La judecatoria unde am fost pentru deschiderea succesiunii mi s-a explicat ca mostenirea (este vorba despre o casa construita in timpul casatoriei celor doi), se va imparti intre fratii si surorile tatalui si intre mama, fratii si surorile mamei.
Discuție Succesiune
Buna seara,
In anul 2007 mi-a decedat o sora, in 2008 a decedat si sotul ei, iar anul acesta a decedat si unicul lor fiu, acesta din urma nefiind casatorit si nici avand descendenti. As dori sa intreb cum se va imparti mostenirea ramasa in urma lor, avand in vedere ca in viata mai este doar bunica de pe mama a ultimului decedat si frati si surori ai parintilor acestuia?
Va multumesc.