avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Sunt angajat pe perioada nedeterminata la o firma, full time, si la alta firma am un contract part time, de 4 ore. Pot sa-mi iau concediu medical si sa-l declar numai la firma unde sunt angajat full time iar la cealalta sa lucrez (sa fiu pontat)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:14, 1 Noiembrie 2011
Teoretic este posibil,numai ca practic riscati ca in baza declaratiei pe care ati completat-o la eliberarea cm,sa fiti verificat acasa de angajatorul la care ati anuntat incapacitatea de munca,iar dvs.sa fiti la lucru,caz in care vi se respinge plata .
Mai exista si posibilitatea ca cei de la Casa sa va depisteze ca figurand in cm la un angajator, in timp ce la celalalt fiind bun de munca ,pt. ca se lucreaza dupa codurile numerice personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog sa mi spuneți ce drepturi am în situația ... Matei Andrei Constantinescu Matei Andrei Constantinescu Bună ziua! Va rog sa mi spuneți ce drepturi am în situația urmatoare: contractul de munca full time s a modificat în contract de munca part time ( tot pe ... (vezi toată discuția)