avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL MUNCII IMI PERMITE 2 CIM-URI FULL-TIME????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL MUNCII IMI PERMITE 2 CIM-URI FULL-TIME????

CODUL MUNCII IMI PERMITE 2 CIM-URI FULL-TIME????
Cel mai recent răspuns: Eli53 , utilizator 18:58, 31 Decembrie 2006
paradoxal, da.
care este baza legala care prevede acest lucru?
unde e interzis?
ok, atunci daca angajatul vrea sa ii fie scrise in cartea de munca ambele perioade in acelasi timp cum poate face acest lucru? si daca intra la ambele firme in somaj beneficiaza de doua indemnizatii? si mai mult decat atat beneficiaza de deducere perosonala de baza de la ambele firme? are functia de baza la ambele firme?
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2006
ifrimcristina, utilizator
am intrebat astazi la ITM despre acest lucru si a zis ca nu este posibil asa ceva si mi-a dat ca si exemplu fisa fiscala a angajatului ca nu poate sa aiba doua fise fiscale
in acelasi timp

Alte discuții în legătură

Angajat la doua firme. leoneverde leoneverde 1 - Poate o persoana sa fie angajata simultan la doua firme? 2 - Pot fi ambele contracte de munca pentru 160 ore pe luna (norma intreaga) ? (vezi toată discuția)
Dublu loc de munca full time Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)
Clarificare costic costic Buna ziua, Astazi am fost intrebat de o cunostinta si nu am fost in stare sa-i dau raspunsul complet. El lucreaza la doua societati pe baza de CIM, la una ... (vezi toată discuția)