Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai vechi, noua firma nu mi-a solicitat-o.
Ma puteti ajuta cu info privind reglementarile legale in aceasta privinta si consecintele? Cred ca e o situatie anormala si v-as ramane recunoscator pentru solutii care sa ma scuteasca de posibilele probleme?
Codul muncii da dreptul salariatului de a avea mai multe contracte de munca (fie cu norma intreaga fie cu timp partial)
Carnetul de munca il pastreaza unitatea unde dvs declarati functia de baza (adica acolo unde aveti persoanele in intretinere pt deducere)
Nu mi-au intregistrat dou CIM Full time. Unul a fost la 8 ore si celelalt la 6 ore, desi CM nu limiteaza.
daca ai un cim cu 8 ore si unul cu 6 ore , atuci nu mai poti spune ca ai 2 job-uri flltime, in cazul in care ambele erau de 8 ore era inscris cel pe care-l doreai tu sa fie munca de baza, si unde ai deducere pt persoanele din intretinere
Dublu loc de munca full time
Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)
Contract part time
irina29
ma puteti lamuri exact ce presupune un contract part-time.
daca eu nu stiu decat la sfarsitul lunii cate ore am lucrat, ce fel de contrat ar trebui sa fac? ... (vezi toată discuția)