avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dublu loc de munca full time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dublu loc de munca full time

Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai vechi, noua firma nu mi-a solicitat-o.

Ma puteti ajuta cu info privind reglementarile legale in aceasta privinta si consecintele? Cred ca e o situatie anormala si v-as ramane recunoscator pentru solutii care sa ma scuteasca de posibilele probleme?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ghrama , utilizator 16:59, 5 Aprilie 2006
care-i intrebarea?
situatia nu e anormala deloc, atata timp cat iti poti indeplini sarcinile in ambele locuri.
Este legal sa lucreze o persoana in doua locuri full time?
Noi am vrut sa facem un contract de munca full time pentru o persoana care era angajata tot full time in alta parte si ni s-a spus ca nu este posibil. (am intrebat la ITM Cluj)
Daca se poate, atunci se pot acorda si tichete de masa? Locul de munca principal va fi la celalalt angajator, la fel si cartea de munca a angajatului.

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dublu loc de munca full time Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Taxe angajat la 2 firme medesan medesan Buna, Am o intrebare, daca am 2 contracte, unul este part time si celalalt full time, cum se platesc taxele, impozitul? Se poate sa platesc taxele cu jobul ... (vezi toată discuția)