avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe angajat la 2 firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe angajat la 2 firme

Buna, Am o intrebare, daca am 2 contracte, unul este part time si celalalt full time, cum se platesc taxele, impozitul? Se poate sa platesc taxele cu jobul part time si salariul de la jobul full time sa nu fie taxat? adica brutul sa fie net? si la jobul full time sa ai titulatura de colaborator? este posibil, legal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 08:36, 17 Iunie 2020
Buna,
Pentru contracte individuale de munca nu se poate asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul ... Roxanna 94 Roxanna 94 Buna ziua Revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul Am avut un job full time si unul part time perioada 1.01.2023-31.05.2023. Ulterior în ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor! de curand m-am mutat in norvegia cu locul de munca ... Andreea9806 Andreea9806 Buna tuturor! De curand m-am mutat in Norvegia cu locul de munca full time. Precizez ca in Romania am am avut 2 joburi, unul full time si unul part time. Part ... (vezi toată discuția)