avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Revin cu o întrebare pt care nu înțeleg ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul ...

Buna ziua
Revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul
Am avut un job full time si unul part time perioada 1.01.2023-31.05.2023.
Ulterior în perioada 31.05.2023 la jobul unde lucram part time am inceput sa lucrez full time, iar de la cel full am plecat de tot.
Pe 1 august m am angajat la o altă firma full time, timp in care am rămas și la job ul anterior. Pe 1 septembrie am mai inceput o colaborare cu o altă firma 2 h pe zi.
Întrebarea mea este cum pot beneficia acum de cm și ccc având în vedere că am contract la 3 firme, iar la firma unde am salariul cel mai mare sunt angajata de pe 1 august. As vrea de pe 22 decembrie sa intru in prenatal
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 8 Decembrie 2023
De concediu medical , beneficiati numai daca aveti la fiecare angajator 6 luni de stagiu de cotizare. Unde nu aveti nu beneficiati.

La indemnizatia CCC, se vor lua in calcul toate veniturile nete realizate in baza celor 3 c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Simona G9 Simona G9 Buna ziua, Sunt însărcinată și urmează sa intru în prenatal începând cu 1 Ianuarie 2020. In prezent sunt angajata pe perioada nedeterminata în doua ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de crestere a copilului MihaelaIanc MihaelaIanc Buna seara, Am o foarte mare nedumerire si se pare ca pana acum nu am aflat un raspuns clar si corect. Sunt insarcinata si am 1 contract full time de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Sofia01 Sofia01 Buna ziua! Daca sunt angajata part time la o firma si full time la alta, concediul medical de maternitate se plateste la ambele locuri de munca? Daca la jobul ... (vezi toată discuția)