avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul concediu de crestere a copilului

Buna seara,

Am o foarte mare nedumerire si se pare ca pana acum nu am aflat un raspuns clar si corect. Sunt insarcinata si am 1 contract full time de 3 ani deja plus un contract part time cu o firma la care lucrez de 2 luni. Daca imi dau demisia de la job ul part time acum dupa 2 luni aceste luni in care am fost angajata se adauga la concediul de ingrijire a copilului sau nu?
Tin sa precizez ca raman angajata la job ul full time pe toata perioada de ingrijire a copulului. Urmeaza sa nasc peste alte 4 luni.

Va rog mult daca puteti sa ma lamuriti

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
MihaelaIanc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 20 Septembrie 2018
Salariul realizat in baza c.i.m. cu timp partial va intra in calculul indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna . am muncit incontinuu,am schimbat angajatorul in 6.03.2023 ... anonim20192019 anonim20192019 Buna . Am muncit incontinuu,am schimbat angajatorul in 6.03.2023 la program de 8 ore. În același timp am avut un job part-time de 4 ore,timp de 2 ani. Am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului madalinaiftime madalinaiftime una ziua, Ma aflu in urmatoarea situatiein 2009 am avut un contract part time ,2 ore pe zi la o societate.Din 17 dec 2010,m-am angajat full time la o alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul ... Roxanna 94 Roxanna 94 Buna ziua Revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul Am avut un job full time si unul part time perioada 1.01.2023-31.05.2023. Ulterior în ... (vezi toată discuția)