avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL MUNCII IMI PERMITE 2 CIM-URI FULL-TIME????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL MUNCII IMI PERMITE 2 CIM-URI FULL-TIME????

CODUL MUNCII IMI PERMITE 2 CIM-URI FULL-TIME????
Cel mai recent răspuns: Eli53 , utilizator 18:58, 31 Decembrie 2006
Eu stiu ca nu poate avea in acelasi timp 2 contracte pe 8 ore, dar poate avea un contract pe 8 ore si un numar nedeterminat( nelimitat) de contracte part-time
indemnizatia pt cresterea copilului este strans legata de platirea taxelor la pensie.eu de exemplu am CM 8 ore full time dar sunt si PFA in acelasi timp.NU AM dreptul la 2 indemnizatii, dar doar dintr-o parte se contribuie la pensii.daca nu as mai fi cu CM 8 ore automat ca PFA ar trebui sa fac asigurare(este obligatorie) cu CNPAS.sincer nici nu am gasit nicaieri specificat, nici nu ar fi logic sa nu se poata lucra 2 CIM-uri full time.
cu siguranta nu se poate.Eu am un contract CIM de 8 h si un contract de colaborare de 4h
si eu am vrut sa ma angajez in 2 locuri cu full time si mi-au zs clar ca nu se poate:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la doua firme. leoneverde leoneverde 1 - Poate o persoana sa fie angajata simultan la doua firme? 2 - Pot fi ambele contracte de munca pentru 160 ore pe luna (norma intreaga) ? (vezi toată discuția)
Dublu loc de munca full time Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)
Clarificare costic costic Buna ziua, Astazi am fost intrebat de o cunostinta si nu am fost in stare sa-i dau raspunsul complet. El lucreaza la doua societati pe baza de CIM, la una ... (vezi toată discuția)