Buna ziua,
Va adresez urmatoarea intrebare: este posibila atacarea unui act de vanzare-cumparare cu uzufruct in situatia urmatoare? Tatal meu( divortat de mama mea si recasatorit ) a facut un act de vanzare-cumparare cu uzufruct cu o nepoata a sotiei sale. Tatal meu in momentul semnarii actului era internat la un sanatoriu si se afla in metastaza, actul realizindu-se cu 3 luni inaintea decesului sau.
Va multumesc anticipat
BUna ziua, incerc sa fiu foarte scurt. Tatal meu recasatorit avea impreuna cu noua sotie o casa. NU am fost anuntat de decesul sau dar am aflat in timp util si am facut la notariat acceptarea succesiunii. Eu eram singurul copil al tatalui meu, iar sotia sa nu avea alti copii. Sotia sa i-a interzis tatlui meu orice legatura cu mine si astfel in 35 de ani ne-am vazut destul de rar. Aflat in metastaza tatal meu a instrainat casa rudelor sotiei ( stiu e destul de vag termenul dar atit am aflat de la bunicul meu...nu stiu daca exista testament, donatie , act de vanzare). Intrebarea mea este..ce sansa am sa mai obtin ceva si ce trebuie sa fac in acest moment? Trebuie sa deschid succesiune sau ma pot adresa direct unui cabinet de avocatura pt inceperea unui proces?