avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept mostenire

BUna ziua, incerc sa fiu foarte scurt. Tatal meu recasatorit avea impreuna cu noua sotie o casa. NU am fost anuntat de decesul sau dar am aflat in timp util si am facut la notariat acceptarea succesiunii. Eu eram singurul copil al tatalui meu, iar sotia sa nu avea alti copii. Sotia sa i-a interzis tatlui meu orice legatura cu mine si astfel in 35 de ani ne-am vazut destul de rar. Aflat in metastaza tatal meu a instrainat casa rudelor sotiei ( stiu e destul de vag termenul dar atit am aflat de la bunicul meu...nu stiu daca exista testament, donatie , act de vanzare). Intrebarea mea este..ce sansa am sa mai obtin ceva si ce trebuie sa fac in acest moment? Trebuie sa deschid succesiune sau ma pot adresa direct unui cabinet de avocatura pt inceperea unui proces?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 11:32, 26 August 2010
Angajati un avocat. Dupa studierea actelor veti hotara impreuna ce este cel mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot ataca o sentinta judecatoreasca de succesiune? sandu123 sandu123 Buna ziua, as dori si eu sa aflu daca pot ataca o sentinta judecatoreasca de seccesiune prin intermediul unui testament. Tatal meu a fost infiat (nemaiavand ... (vezi toată discuția)
Buna seara! parintii au decedat! tatal nostru era tatal biologic, ... petrutaaecu petrutaaecu Buna seara! Parintii au decedat! Tatal nostru era tatal biologic, sotia tatalui casatorita de 40 ani cu tata. Noi nu suntem copii ei dar am locuit impreuna! ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! părinții au fost despărțiți de cind eram copii ... danotilia danotilia Buna ziua ! Părinții au fost despărțiți de cind eram copii . Tata nostru s-a recăsătorit și nu a avut alți copii cu noua soție . Amindoi au locuit in ... (vezi toată discuția)