avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate m-dragomir

Activitate m-dragomir

Multumesc mult ptr.raspuns!
Buna ziua,
Revin cu o noua rugaminte referitor la subiectul de mai sus si anume:
am facut legalizarea hotararii ramasa irevocabila(prin neapelare) si acum urmeaza sa o public intr-un ziar de circulatie nationala; aici am o nedumerire in sensul ca nu am inteles prea bine cum se publica:toata hotararea(care are vreo 3 pagini) sau sub forma de anunt de disparitie la rubrica de specialitate a ziarului respectiv?
Va multumesc anticipat ptr raspuns!
Multumes mult ptr.raspuns freeelis!
Multumesc ptr.raspuns dny Daniel, dar indraznesc, imi cer scuze, nu ati fost atent la ce am postat........oricum multumesc!
Bun gasit,
As dori sa ma indrumati in urmatoarea problema: in data de 18.10.2010 a fost admisa cererea de declarare a disparitiei sotului meu de catre judecator cu urmatoarele explicatii:
-instanta declara disparut pe numitul X;
-dispune afisarea hotararii,dupa ramanerea irevocabila,timp de 30 de zile la usa instantei si la usa Cons.Loc.al mun.Galati;
-dupa ramanerea irevocabila a hotararii dispune publicarea acesteia, de catre reclamanta,(adica eu), intr-un ziar de circulatie nationala;
-cu apel in 15 zile de la comunicare/pronuntata in sedinta publica din 18.10.2010.
Aceasta hotarare am primit-o pe data de 30.12.2010.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. cine face afisarea hotararii la usa instantei si de la ce data curg cele 30 de zile de afisare a acesteia?;
2. la ce data hotararea devine irevocabila si daca mai trebuie facut ceva in acest interval de timp?;
3. de la ce data curg cele 6 luni necesare pentru a introduce cerere pentru declararea mortii?
In speranta ca ma veti ajuta, va multumesc cu anticipatie mentionand ca nu am posibilitate sa apez la serviciile unui avocat (momentan sunt somera) de aceea orice ajutor din partea dvs. mi-ar fi de mare folos.
Discuție succesiune
Buna ziua,
Va prezint urmatoarea situatie:ambii parinti decedati(tatal in urma cu 7 ani;mama anul acesta);3 copii din care 2 ai mamei(din casatorie anterioara) si unul al tatalui(din casatorie anterioara)-niciunul din copii nu a fost adoptat de celalalt parinte in timpul vietii;cum se imparte apartamentul care era bun comun al celor doi parinti(cumparat impreuna de cei doi in timpul casatoriei lor)?
Va multumesc anticipat ptr.raspuns