avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate neuu

Activitate neuu

POT SCAPA DE UN PROCES VERBAL SI DE O AMENDA NESEMNANDUL SI NEPRIMINDU-L CAND SOSESTE PRIN POSTA?
VA ROG NU NEGLIJATI INTREBAREA NU AM MARTORI SA IL CONTEST SI AMENDA E DE 2500
MA ACUZA CA AM LASAT CASERIA DESCUIATA NU E ADEVARAT DAR NU AM MARTORI
sunt o femeie de la tara cu liceul nu am cunostiinte vaste juritice si am nevoie disperata de ajutor
sunt casiera la o gara cfr in trecut un politist de la transport feroviar ma batut dar nu am facut reclamatie doar atunci am sunat la 112
acum m-a acuza el ca am lasat caseria deschisa deci neglijenta in serviciu
eu nu am lasat caseria deschisa dar nu am martori
am reclamat totul la inspectorat si vor sa ma acuze de neglijenta in serviciu cu o amenda de 2500 ron si de fals in declaratie
eu nu mint dar nici nu pot dovedi
va rog ajutati-ma sunt disperata nu stiu ce sa fac
buna. Eu lucrez casiera la cfr, el e politist la transporturi. In saptamana mare anul trecut m-a inbrancit ma lovit, m-a agresat si fizic si verbal deoarece cu 2 zile inainte m-a certasem cu el pt ca nu a luat masuri in privinta unui individ care adusese in gara niste catei, in seara de 17/18 parca aprilie sau martie mi a taiat cablu tv (mici noi si nici ei nu au voie sa detinem asa ceva) Cand mi-a taiat cablu m-am dus sa il rog sa ii dea drumul si atunci in fata postului si pe peron ma agresat (nu au fost martori) Mi-am scos certificat medicolegal am sunat la112 i-a trimis p sefii lui care m-au asigurat sa nu fac plangere ca il vor muta si ca daca fac voi avea probleme ca am parasit caseria(postul de politie este in acceasi cladire cu caseria, ca se va afla de tv etc) NU AM depus plangere.
El nu a fost mutat. si acum imi face zile negre
Intr-o seara cand am iesit am pus alarma am incuiat usa .
el a venit si a pus un lacat pe usa de acces hol si m-a tinut 2 ore afara timp in care am avut 2 trenuri
l-am rugat calcandu-mi pe mandrie(ce mai aveam din ea) si nu a deschis
acea usa nu este numai a mea deci nu trebuia asigurata de mine iar daca nu as fi avut grilajul asigurat de la caserie ( asa zice el) de ce nu a pus lacat pe grilajul neasigurat de la caserie?
seful meu a zis sa vina cu marttori cand deschide dar nu a vrut ca sa puna martori
nu trebuia sa faca un proces verbal?
are dreptul sa nu imi permita accesul la locul de munca?
nu trebuia sa faca o constatare ceva?
a vrut sa ma duc la post sa ii dau o declaratie dar mi-a fost teama (o avea chef sa mai ma loveasca)
si mi-a dat o citatie in calitate de invitat pentru luni cand este seful lui de servici
ce sa fac ma duc?
ce sa scriu in declaratie?
sa il acuz? de abuz in serviciu
ii pot face reclamatie eu ca cetatean sau doar in calitate de angajat cfr si atunci e inplicata si societatea
imi e teama mai mult de societate ca nu isi sprijina angajatii
Va multumesc.