avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate macosx

Activitate macosx

Trebuie sa-l rog pentru ca imi trebuie dovada pentru reparatie... Da sunt vonovat, am recunoscut dar acum... ne-am inteles sa mergem la RCA ieri dimineata si nu imi mai raspunde la telefon...m-as fi dus la politie sa declar accidentul dar acum au trecut 24 de ore si pentru nesimtirea lui ar trebui sa platesc cu permisul pentru o luna... Masina celuilalt este inmatriculata in Bulgaria si cred ca nu are actele in regula de se eschiveaza cand aude de RCA si Politie...pana acum mi-a cerut bani si a zis ca poate sa vina oricand...dar la RCA subit este plecat.
Am avut un accident usor duminica seara iar soferul masinii lovite de mine nu se poate prezenta acum la asigurator pretinzand ca este plecat din zona. Intrebarea mea este cei de la RCA tin cont de data producerii accidentului? Adica trebuie sa ma prezint in maxim 24 de ore la ei sau pot sa ma prezint cand poate si cealalta parte implicata chiar daca se intarzie cu 3-4 zile( mentionez ca cei de la RCA stiu data de duminica deoarece am fost acum de dimineata sa iau formula de constat amiabil si m-au intrebat)? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Tamponare rutiera
Deci se poate declara si la firma de asigurari si sa platesc eu reparatia astfel neluandu-se in calcul accidentul la calcularea viitoarei polite RCA? Asiguratorul imi va da o dovada de reparatie?
Răspuns la discuția Tamponare rutiera
Dar din cate stiu politia nu se mai ocupa de accidentele usoare. Prin urmare in ce masura ar trebui sa obtin dovada de la ei daca legal interventia acesteia nu mai este necesara.
Am avut zilele acestea un accident usor, provocat din vina mea, din care au rezultat daune materiale minore. Intrebarea mea este daca ma inteleg cu soferul pagubit sa ii platesc reparatia masinii( mentionez ca pe masina lui nu sunt prezente semne vizibile de la accident) , fara sa mai apelam la rca, eu sunt in masura sa imi repar masina in service fara vreo dovada de la asigurator sau politite? Intreb pentru ca autoturismul meu este mai sifonat si ma gandesc sa nu imi ceara cei din service dovada ceva.