avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate michelem

Activitate michelem

Răspuns la discuția Furt din cimitir
nu exista nici o alta cale de a actiona cimitirul in civil? pana la urma e adminsitreaza "spatiul", iar eu platesc taxe pentru asta. sa isi recupereze dupa ei banii de la hoti
Am o problema juridca si va rog sa ma ajutati. Anul trecut mi-a fost furat din cimitir un bust de mare valoare si pana acum nu a fost nimeni tras la raspundere. am sesizat organele de politie, care insa pana acum nu au gasit nici o pista. ma gandesc sa actiunez in justitie pe vinovati pentru a-mi recupera prejudiciul suferit. macar poate la instantele civile pot rezolva ceva. cu toate ca platesc de ani intregi anual o taxa mare la primarie, nimeni nu se ocupa de paza bunurilor din cimitir. cei de la administratia cimitirului au zis ca au angajata o firma de paza, insa se pare ca acestia nu au deloc grija de lucrurile din cimitir, inttrucat au avut loc in ultima vreme numeroase furturi. prin urmare, intrebarea mea este, cine trebuie actionat in instanta pentru a-mi plati valoarea prejudiciului?primaria sau cimitirul?
pot dovedi cu chitante ca platesc anual taxe la primarie.
Răspuns la discuția admitere inm 2010
unde si pana cand se introduc contestatiile la csm? in multe sali nu s-au sigilat tezele. cred ca multi pot confirma asta