avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate vivorica

Activitate vivorica

Răspuns la discuția Succesiune
problema e ca mama mea vrea un ajutor social din partea statului (ceva de genul sa ne pateasca statul partea noastra si sa fim dati afara)
Noi nu vrem sa fie vanduta casa, ea asta vrea sa ne dea statul bani pe partea noastra de casa si apoi ea sa faca ce vrea cu casa.
La proces a invocat ca are o pensie mica de 500ron si sa o ajute statul, dar nu a declarat ca ea este si angajata.
Discuție Succesiune
Buna ziua,
tatal meu a murit de curand. Mama a divortat de tata dar partajul nu a fost facut.
Acum mama ne-a dat in judecata pe mine si fratele meu cerand ajutor social din partea statului pt a ne da pe noi afara.
Mama mea a fost pensionata pe caz de boala psihica. la proces am cerut o examinare psihica insa mi s-a zis din partea judecatoarei sa fac o cerere si sa venim cu un avocat.
Mama cauta scandal cu noi din orice ca sa cheme politia si sa auda vecinii ca noi o terorizam. A fost chemata de mai multe ori politia acasa si ultima data ea a fost amenintata ca daca mai suna o sa primeasca amenda.
Ce putem face?
Care sunt sansele noastre de castig? La proces noi am zis ca nu vrem sa o dam afara din casa insa ea a zis ca nu putem sta impreuna ca sa ne dea afara.
Multumesc.
Buna ziua,
Mama mea a divortat acum 1 an, acum a intentat partaj, iar copiilor ei cerere de evacuare.
Motivele: ca suntem violenti cu ea, ca o umilim, ca nu contribuim la cheltuielile casei, cu toate ca nu e adevarat, singura restanta e la intretinere, dar eu si fratelele meu nu suntem angajati, lucram la diferite proiecte din cand in cand, la intretinere platim aproape in fiecare luna si sper ca in cateva luni sa ajungem la zi.
Tata a devenit alcoolist din cauza ca ea acum 2 ani a plecat in Ungaria fara sa ne zica, el zice ca nu ne da afara din casa dar uneori e de partea nostra iar uneori de partea ei.
Mama mea e iesita la pensie pe caz de boala, probleme pshihice (tulbulari depresive).
Se plange ca noi o obligam sa doarma in bucatarie cu toate ca ea si-a cumparat o canapea si un televizor si s-a instalat acolo.
Mentionez de asemenea ca ea de 2 ani de zile are un amant ( a cest individ a facut puscarie pentru crima).
fratele meu are 24ani si eu 28ani.
Ma poate sfatui cineva ce pot face?