avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere de evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere de evacuare

Buna ziua,
Mama mea a divortat acum 1 an, acum a intentat partaj, iar copiilor ei cerere de evacuare.
Motivele: ca suntem violenti cu ea, ca o umilim, ca nu contribuim la cheltuielile casei, cu toate ca nu e adevarat, singura restanta e la intretinere, dar eu si fratelele meu nu suntem angajati, lucram la diferite proiecte din cand in cand, la intretinere platim aproape in fiecare luna si sper ca in cateva luni sa ajungem la zi.
Tata a devenit alcoolist din cauza ca ea acum 2 ani a plecat in Ungaria fara sa ne zica, el zice ca nu ne da afara din casa dar uneori e de partea nostra iar uneori de partea ei.
Mama mea e iesita la pensie pe caz de boala, probleme pshihice (tulbulari depresive).
Se plange ca noi o obligam sa doarma in bucatarie cu toate ca ea si-a cumparat o canapea si un televizor si s-a instalat acolo.
Mentionez de asemenea ca ea de 2 ani de zile are un amant ( a cest individ a facut puscarie pentru crima).
fratele meu are 24ani si eu 28ani.
Ma poate sfatui cineva ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 23:32, 14 Septembrie 2010
Eu va sfatuiesc sa vorbiti si cu tatal si acesta sa introduca o cerere reconventionala la cererea de partaj a mamei, cu solicitarea ramanerii lui in apartament si plata unei sulte iar dvs. si fratele sa fiti martori in proces de partea tatalui. Pe de alta parte, in procesul de evacuare intentat impotriva dvs. si a fratelui, sa introduceti o intampinare in care sa solicitati atat respingerea actiunii pe temeiul existentei coproprietatii si lipsa unei hotarari definitive de partaj, cu mentiunea ca tatal nu a solicitat si el evacuarea, iar pana la ramanerea definitiva a unei hotarari judecatoresti de partajare, coproprietatea asupra apartamentului a tatalui si mamei este devalmasa, fiind necesara o solicitare a amandurora in acest sens. In concluzie, o alianta mai puternica intre dvs. si tata ar fi utila ambelor parti. Va sfatuiesc sa consultati un avocat din orasul dvs. pentru mai multe detalii, dar sfatul aliantei mai inainte prezentate ramane unul ferm.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort nina_crina nina_crina Buna ziua tuturor! am si eu nevoie de un sfat. dupa 20 de ani de casnicie parinti mei divorteaza fara partaj. in ultimi 10 ani mama a avut amanti unul dupa ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare cu partaj si contract de intretinere alexa35ro alexa35ro In urma decesului mamei, tatal si fratele meu doreau ca eu sa nu am parte la succesiune. Intr-un final sotia fratelui angajata la un notariat a ticluit un ... (vezi toată discuția)
Suucesiune ccrisa ccrisa Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care sunt dezavantajele in cazul in care nu deschidem succesiunea in 6 luni. Decesul tatalui meu a avut loc in februarie ... (vezi toată discuția)