avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua tuturor! am si eu nevoie de un sfat. dupa 20 de ani de casnicie parinti mei divorteaza fara partaj. in ultimi 10 ani mama a avut amanti unul dupa altul, sia batut joc de tata, iar el nu ia spus nimic( el stiind ca ea are amanti) acum mama l-a dat afara din casa si mai nou vrea sa schimbe yala ca sa nu mai poata intra el in casa. lui ii este frica de ea pt ca acum cativa ani ea a bagat cutitul in el , iar in februarie anul acesta ia rupt 3 coaste X-(! ea sta acum la amant si tata pe strazi iar eu,sotul meu,copilul meu si fratele meu am ramas in casa. Casa e trecuta pe numele parintilor mei, dar tata ar vrea sa se vanda casa ca sa isi ia o garsoniera sa stea linistit si sa nu il mai dea nimeni afara din casa. el fiindui frica de mama mia propus sa treaca partea lui pe numele meu. spunetimi si mie cum poate sa treaca pe numele meu.pt ca m-am saturat cat si-au batut joc de el mama si fratele meu:( mai nou fratele meu a zis ca daca aude ca a venit tata pe acasa il bate.X-(
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:04, 22 Septembrie 2009
Va propun ca, dupa ramanarea definitiva a hotararii judecatoresti de divort, sa mergeti cu hatararea respectiva la un notar si faceti un contract de vanzare-cumparare, prin care Dvs. cumparati partea dansului.
In primul rand: cand si in ce mod a fost dobandit imobilul respectiv?
Sunt amandoi proprietari, este numai unul?
casa a fost a bunici (mama tatalui meu) nepaltind intretinerea si toate celelalte ccheltuieli icralul a pus sechestru. iar tata a cumparato de la icral nu stiu exact anul , presupun ca in 1990- 1992. tata a cumparat casa dar a trecuto si pe mama in contract , dar tata a cumparat cu bani lui casa .amandoi sunt trecuti in contract c proprietari.
E, atunci faceti partajul si demonstrati ca tatal dvs. are contributia majoritara.
spunetimi pana la divort ce pot face ca sa nu il mai dea afara din casa, pt ca el cand vine acasa daca eu nu sunt acasa sare si mama si fratele meu la el sa il bata si il da afara din casa.va multumesc

Alte discuții în legătură

Tata o insela pe mama si o ameninta deea_ry deea_ry Buna ziua, Am o situatie in familie destul de dificila. Tata o inseala pe mama de aproape un an de zile, insa ea a aflat abia din vara. Problema este ca in ... (vezi toată discuția)
Mamei mele ii e frica de divort din cauza manipularilor tatei CsikiAndreea CsikiAndreea Parintii mei sunt casatoriti de 26 de ani,dar de cand eram mici nu se intelegeau,existau certuri si batai in familie si asa am crescut eu si sora mea mai ... (vezi toată discuția)
Parintii fac partaj, eu locuiesc in casa lor, renovata si extinsa de mine Gabby26 Gabby26 Parintii mei au ajuns la divort si se ameninta cu partaj juridic, amiabil nu prea vad sa fie posibil. Ei detin mai multe terenuri agricole si o casa locuibila. ... (vezi toată discuția)