avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua tuturor! am si eu nevoie de un sfat. dupa 20 de ani de casnicie parinti mei divorteaza fara partaj. in ultimi 10 ani mama a avut amanti unul dupa altul, sia batut joc de tata, iar el nu ia spus nimic( el stiind ca ea are amanti) acum mama l-a dat afara din casa si mai nou vrea sa schimbe yala ca sa nu mai poata intra el in casa. lui ii este frica de ea pt ca acum cativa ani ea a bagat cutitul in el , iar in februarie anul acesta ia rupt 3 coaste X-(! ea sta acum la amant si tata pe strazi iar eu,sotul meu,copilul meu si fratele meu am ramas in casa. Casa e trecuta pe numele parintilor mei, dar tata ar vrea sa se vanda casa ca sa isi ia o garsoniera sa stea linistit si sa nu il mai dea nimeni afara din casa. el fiindui frica de mama mia propus sa treaca partea lui pe numele meu. spunetimi si mie cum poate sa treaca pe numele meu.pt ca m-am saturat cat si-au batut joc de el mama si fratele meu:( mai nou fratele meu a zis ca daca aude ca a venit tata pe acasa il bate.X-(
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:04, 22 Septembrie 2009
Deci, pana la urma tatal dvs. vinde casa impreuna cu mama si-si impart banii?
mama nu vrea sa vanda casa dar nici nu are bani ca sa ii dea lui daca el isi cere partea,ea vrea ca tata sa plece de acasa si sa ramana ea cu casa .tata mia spus ca lui ii este frica si din cauza asta vrea ca partea lui sa fie trecuta pe numele meu . el de frica in momentul de fata sta pe strazi. lui ii este frica sa isi ceara ce i se cuvine. vrem sa stim cum putem face sa treaca partea lui pe numele meu cat mai repede.
Singura cale este partajul. Practic, pana la imparteala respectiva nu se stie cat are fiecare din casa.
buna ziua tuturor! spunetmi si mie daca parinti divorteaza si ei nu stau in casa, poate mama sa aduca pe cineva sa stea in casa daca tata nu este de acord. poate sa faca ceva tata in privinta asta?
daca imobilul respectiv este detinut in coproprietate de parintii dvs, at mama dvs va putea sa introduca in casa o terta persoana .
se prezuma ca dansa are dreptul la 50 % din imobil si poate sa aduca in partea sa din casa pe cine doreste /

dar nu este mai simplu sa se faca partajul pt a se ev

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata o insela pe mama si o ameninta deea_ry deea_ry Buna ziua, Am o situatie in familie destul de dificila. Tata o inseala pe mama de aproape un an de zile, insa ea a aflat abia din vara. Problema este ca in ... (vezi toată discuția)
Mamei mele ii e frica de divort din cauza manipularilor tatei CsikiAndreea CsikiAndreea Parintii mei sunt casatoriti de 26 de ani,dar de cand eram mici nu se intelegeau,existau certuri si batai in familie si asa am crescut eu si sora mea mai ... (vezi toată discuția)
Parintii fac partaj, eu locuiesc in casa lor, renovata si extinsa de mine Gabby26 Gabby26 Parintii mei au ajuns la divort si se ameninta cu partaj juridic, amiabil nu prea vad sa fie posibil. Ei detin mai multe terenuri agricole si o casa locuibila. ... (vezi toată discuția)