eu propun sa dam din venitul nostru 100% la pensii100%sanatate si 100%somaj
ce ziceti doar o facem pentru ca tara sa prospere :)))))))))))))) traiasca romania,traiasca guvernul
putin spus ca sistemul nu e perfect e varza cine stie ce lege mai fac ei cu usile inchise maine poimane mai aflu ca mai trebuie si altceva de platit sa- isi asume vina si sa informeze lumea nu sa faca jaf cum vor ei acuma eu iti inteleg logica cu spartul magazinului dar cum au facut aia de la impozite si mi-au trimis scrisoare dupa 3 luni de la data infiintari pfa ca teruie sa platesc asa putea sa instiinteze si astia de la pensi nu acuma dupa 5 ani e absurd .e furt calificat ce vor sa faca.eu unul nu o sa platesc nimica pentru ca nu am de unde .sa plateasc ei taxele astea sa isi vanda elicopterel si limuzinile.
9500 pai astia is bani eu mai am de dat bani la masina dar daca asta e tara in care traim nu avem ce face singura solutie e curtea europeana legea pensiilor este un abuz nu s-a mai poment nicaieri in lume aberatii de astea.daca te duci ca persoana fizica si le zici sa iti faca carte de munca din 2000 de ex nu iti face orice contrat este valabil de la data semnari de catre ambele parti repet legea pensiilor este un abuz de putere mai devreme sau mai tarziu o sa cada nu pot sa ne bage pe toti la puscarie pentru ca nu o sa mai fie prosti care sa le cotizese eu m-am saturat chiar isi bat joc de noi.
ms de raspuns dar eu am dus la primarie in fiecare an certificatul fiscal pentru vizarea autorizatiei este un abuz trebuia sa nu ne vizese autorizatia din primul an trebuia sa ne zica de la inceput deci consider ca este un abuz eu unul nu am sa platesc nimica prefer sa imi retrag din autorizatie si tot nu la dau bani aiurea sa isi faca ei burtile si asa mari.aia de la finante m-au spus cand am platit prima oara ca trebuie sa platesc doar la asigurile de sanatate acuma se trezesc ca in baza nu stiu carei legi trebuia si pensiile sa isi i-au gandul eu unul nu le mai dau nici un ban si asa le dadeam o gramada de bani pentru impozit,sanatate ,taxe pentru avizarea autorizatie si pentru parcari pai eu cum ce mai raman?lucrez sa le dau lor 75%din veniturile mele?sper sa se infiinteze vreo asociatie a pfa sa dam toti statul in judecata ca prea ne i-a de prosti nu se stie nimica in tara asta unul zice sa platesc unul sa nu platesc haos total.
bun ziua.am un pfa din 2006 sunt taximetrist fara carte de munca pana acuma am platit doar impozitul si la casa de sanatate acuma se zvoneste ca trebuia sa platesc si la pensi de la data infiintari pfa.ma lamureste careva.multumesc anticipat