Salutare tuturor.Am o intrebare :ce se intampla atunci cand,fara a avea dreptul de a dispune de intregul bun sau,mai precis,cu privire la dreptul de proprietate asupra intregului bun,numai unul dintre coproprietari il instraineaza,in intregime?Multumesc anticipat si spor mult la invatat.
Drept procesual civil-Indreptar pentru seminare si examene.Editura C.H.BECK (Viorel Mihai Ciobanu,Traian Cornel Briciu,Claudiu Constantin Dinu)editia 2010.Eu atat am,poate vine cineva cu vreo carte mai noua.
Eu Mitrache,Udroiu si Streteanu(daca vrea cineva pdf Streteanu sa-mi lase adresa intr-un mes privat)la general si Toader si Udroiu la special.Tot dupa tematica.
@andreeas1 evident ca postarea nu era pentru tine care vad ca stiai deja.era pentru persoanele care nu au chef sa citeasca toate paginile de pe forum sau macar sa intre pe site-ul UNBR.
@law1st nu e nimeni obligat sa-ti raspunda la o intrebare la care puteai sa primesti raspunsul si singur.Pune mana pe telefon si suna unde trebuie sau du-te direct la ei si ai rezolvat problema in loc sa spui "se pare ca tot eu a trebuit sa-mi raspund la problema pe care am ridicat-o"
fratilor de unde scoateti tampeniile astea cu semnaturi de la indrumator pe adeverinte,acte in plus sau in minus...e atat de greu sa cititi o decizie pe site-ul UNBR?daca faceti asa la grile e clar.un cuvant in plus sau in minus a stricat tot.atentie mare si nu mai creati panica.o zi buna si bafta mult la invatat.