Buna ziua! vin si eu cu o solicitare de ajutor(indrumare-sfatuire)! acum 2 saptamani fiind in masina unui coleg (eu pasager) ,a avut loc un accident ,colegul meu a intrat frontal in alta masina de unde eu am iesit cea mai zguduita,avand nevoie de interventie chirurgicala si repaus la pat intre 3-5 luni!,,intrebarea:(,masina de Bulgaria,asigurarea banuiesc ca tot acolo este facuta).Asigurarea Rca ma poate despagubi pe mine ca victima/?:(
as vrea sa stiu daca si ce pot face sa primesc un ajutor sau ceva ,ne-mai putand lucra avand pe mama mea de 75 de ani la pat suferind de multe,multe boli si are nevoie de cineva in permanenta sa i dea mancare si pastile si pampers,etc,,etc,,! va rog sa ma indrumati daca pot primi un ajutor ceva ca nu ma mai descurc cu medicamentele si plimbarile pe la spitale,va multumesc! cristina gresoi!
fiindca nu am actul de propietate al casei si inca nu am invocat uzucapiuni la domiciliu unde locuiesc in prezent ,nu pot schimba C.I....culmea la primarie platesc totul la zi,dar rolul nu e pe numele meu sau al mamei si totusi locuim de 30 de ani aici,ce dumnezeu pot face?#-o
bine v am regasit,eu tin sa cred ca totusi exista un om capabil pe acest site sa mi raspunda si sa ma indrume corect in ceea ce am de facut,va rog foarte mult
foarte greu de crezut ca din cauza mailului meu un avocat nu poate da un sfat,fereasca dumnezeu,dar totul e posibil in ziua de azi,,sincer imi pare rau ca nu vreti sa luati legatura cu mine doar din cauza adresei mele,,,..sanatate multa va doresc:sorry:
nu este nici o farsa.chiar am nevoie de ajutor.#-o..emailul este al meu personal,,,.//cum am spus si la inceputul discutiei nu stiu nici eu prea multe legat de legi sau ce este de facut...tocmai de accea am cerut ajutorul aici.....///nu imi arde de glume proaste mai ales pe un forum de av....:">..///dvs care stiti si lucrati cu asa ceva sunteti in masura sa stiti ce sa intrebati ,,,tocmai de accea am cerut un sfat aici.....///nu stiu daca este bine sa mi las nr de tel aici dar contactandu.ma pe adresa de mess...../// sufar_in_takere...../// sau email sufar_in_takere@yahoo.com,,,,,,,poate vom clarifica neintelegerile...va multumesc.
ideea este urmatoarea,daca cineva dupa acest forum ma poate ajuta ,rog a lua legatura cu mine,printr un email,,,mostenirori nu exista,pt ca batrana nu avea pe nimeni,ea a primit terenul aici de la un concubin,,iar mama mea are act de inchiriere nelimitat,,impozite platite,curentul electric,...etc,,,,,va rog daca exista cineva cine ne poate ajuta,,,contactatima la adresa de email sufar_in_takere@yahoo.com.....va multumesc...:(
da,,sincer asa m am gandit si eu,,,,,,dar am spus totusi sa incerc dar ne avand o suma mare de bani ce pot face?..pt ca ea tot odata vrea sa si vanda....adevarul este ca ; offff,este tare greu..nu stiu ce sa fac ,