fiindca nu am actul de propietate al casei si inca nu am invocat uzucapiuni la domiciliu unde locuiesc in prezent ,nu pot schimba C.I....culmea la primarie platesc totul la zi,dar rolul nu e pe numele meu sau al mamei si totusi locuim de 30 de ani aici,ce dumnezeu pot face?#-o
Dvs. vreti sa obineti acte pe imobilul unde locuiti, corect?Cine figureaza la rol? Este vechiul proprietar? In ce ati s-a perfectat vanzarea, aveti vreo chitanta de mana? Pastrati chitantele de plata impozit?
daca posesia rezultanta este de minim 30 de ani puteti introduce o cerere de chemare in judecata avand ca obiect constatarea dobandirii dreptului de proprietate prin efectul prescriptiei achizitive.
astfel veti deveni proprietar deplin pe acest imobil.
dupa care veti schimba si cartea de identitate.
Partaj
wolfmistery
Buna ziua ...as dori sa aflu si eu numarul si numele legii care te pune in posesia unui imobil dupa 30 de ani de locuire in respectivul imobil.....v-as ruga ... (vezi toată discuția)
Despre uzucapiune
costel01
Buna ziua.Locuiesc intr-un imobil cumparat de parintii mei, in urma cu 40 de ani ,pe baza unei chitante de mina.Deoarece nu cunosc domiciliul actual al ... (vezi toată discuția)