avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate dab_2010

Activitate dab_2010

Apartamentul pus in vanzare are ipoteca (in favoarea bancii). Avand in vedere ca valoarea ramasa a creditului este inca mare, care ar fi posibilitatile de a vinde apartamentul?
Situatia ideala ar fi obtinerea unui avans, inchiderea creditului si ridicarea ipotecii. Dar cam greu, creditul fiind mare. Mai exista alte posibilitati? De ex, transferul creditului (si preluarea lui) pe numele cumparatorului? Plus diferenta data vanzatorului?
Multumesc.
catalin ciobanu a scris:

oficial, in urma reabilitarii, mentiunea privind savirsirea unei infractiuni si condamnarea primita sint sterse. acest lucru este comunicat persoanei in cauza si altor institutii abilitate sa solicite acest tip de informatii.


Sa inteleg ca si daca ambasada va solicita info direct de la politie, va primi acelasi raspuns ca si pe cazier? adica totul ok, curat? sau primeste raspuns cu toata istoria?
Buna ziua,
Dupa o condamnare de 3 ani cu suspendare, cazierul a fost sters, e curat. Au trecut mai mult de 8 ani de la accidentul auto.
Pt emigrare in Canada, trebuie depus un dosar la ambasada Canaddei de la Bucuressti, unde trebuie completat un formular cu info despre "condamnari anterioare", cu detalii suplimentare.
De asemenea trebuie atasat si cazierul.
Intrebarea este: condamnarea trebuie declarata pe formular desi cazierul este curat acum? ei pot afla aceste condamnari deja "trecute", au acces la vreo baza de date a politie romane (care sa contina toata istoria, chiar daca cazierul apare curat acum)?
Multumesc.