Buna, sunt director de magazin si mi-am depus demisia in data de 23.08., cu preaviz, am anuntat la firma ca vreau sa plec mai repede, adica nu pot respecta preavizul de 30 de zile, si m-i s-a spus ca atunti voi putea pleca de la firma cand vor veni ei la inventar,( dar ei nu vor veni in urmatoarea saptamana, deoarece au alte planuri, dupa cum mi-au spus) deoarece trebuie facut inainte de plecarea mea.
Ideea este ca nu ma pot intelege cu ei si eu ar trebui sa lucrez in alt loc cu data de 01.09. Intrebarea este daca plec , ultima zi de lucru fiind pe 31.08 si nu ii mai anunt ci pur si simplu merg la magazin sa predau cheile, ce se poate intampla?
am inteles ca voi primi niste absente nemotivate, cu ce ma afecteaza acest lucru pe viitor?
si am de primit si o garantie de la ei, care m-i s-a tras luna de luna, aceasta garantie o mai primesc daca plec neanuntata, demisia fiind trimisa la ei si am inteles ca voi primi si o copie a ei cu numar de inregistrare.
multumesc
Multumesc pt raspuns, de luat ceva in plus la salar...nici vorba:(....o ultima intrebare.....am inteles ca exista o lege care spune angajatorul trebuie sa imi dea cel putin un weekend liber pe luna, este asa ceva?
Buna ziua, lucrez la un magazin intr-un mall, sunt director de magazin, si acum am un program dificil, lucrez de luni-joi 6 ore, vinerea si sambata 12 ore, iar Duminica si Lunea sunt libera. Si acum am inteles ca programul se v-a modifca, voi lucra de miercuri-vineri 6ore, sambata si duminica 12 ore, iar lunea si martea libera. deci eu voi lucra in fiecare Sambata si Duminica, iar in cursul saptamanii ce 6 ore numai de dupa amiaza, de la 16.00-22.00, ma puteti ajuta,va rog? pot sa refuz acest program, este ceva lege legat de weekend?,e strigator la cer sa lucrez in fiecare weekend, plus ca sunt si studenta. :((