dupa sentinta de executare 3 ani de inchisoare,s-a facut apel peste termen,s-a admis apelul si s-a suspendat executarea celor 3 ani prin supraveghere,insa nu s-a specificat k se anuleaza si mandatul de executare (acesta apartinanad unei hotarari casate);suntem in faza de recurs la curtea de apel;hotararea nu este definitiva;insa pe baza acestui mandat,pers in cauza a fost retinuta si detinuta de o luna in penitenciar;cat timp dureaza in acest caz de la depunerea cererii pana se da hotararea?e totusi in regim de urgenta;ms
multumesc,stiu k dansul e cap de lista;ar mai fi cred Neagu,Nazat,etc;insa,desi cazul nu are o complexitate f mare,cred k nu s-ar implica,chiar daca nu ar fi nevoie decat de un termen si anume urmatorul;si cred k onorariul d-sului ar fi peste 10000 euro;si-asa sunt praf de nervi k avocatele m-au costat enorm si oficial si neoficial si au dormit pe ele;apreciez k au obtinut suspendarea pedepsei,dar au fost f mult neglijenta care costa un om zile groaznice de detentie;cred k mai degraba as dori sa stiu daca nu insusi d-l mateut l-ar reprezenta,ci chiar un avocat de la d-sul de la cabinet;vad k au un CV impresionant;sau altii,nu neaparat f cunoscuti,dar proceduristi buni si descurcareti;thanks!
ma intereseaza atat un avocat penalist care sa aiba si niste relatii?este vorba de o contestatie la executare,sentinta a fost casata;(3 ani cu executare)s-a facut apel peste termen,s-a obtinut suspendarea executarii,insa nu s-a anulat mandatul de executare,sentinta,nefiind definitiva,cu recurs;inculpatul a fost retinut si incarcerat;de 3 luni se tergiverseaza si nu este judecat pentru contestatia la executare,iar instantele isi paseaza una alteia competenta,aceasta fiind declinata de 3 ori,pana la mutarea actuala;la ultimul termen iar nu s-a judecat ptr k de la instanta de executare nu au sosit relatiile oficiale;tot aici a fost si prima declinare,complet ilegala,s-a judecat fondul si nu s-a ridicat exceptia de necompetenta teritoriala;avocatii nu au cerut si anularea mandatului cat a fost liber,spunand k se subintelege,iar acum au mers pe contestatia la executare(ar 461),sentinta nefiind definitiva;problema este k peste o luna se judeca recursul dosarului pe fond,se tergiverseaza totul si practic nu este judecat;plz,am nevoie de un alt avocat,care sa obtina un termen prin preschimbare mai scurt,desi mai este unul peste cateva zile la o instanta din provincie,unde sigur vor declina competenta ptr k a fost deja mutat,desi dosarul a fost depus in momentul detinerii pe aceasta raza teritoriala;va multumesc anticipat !