avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cat dureaza cerere indreptare eroare materiala sau mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cat dureaza cerere indreptare eroare materiala sau mai degraba completare hotarare?

dupa sentinta de executare 3 ani de inchisoare,s-a facut apel peste termen,s-a admis apelul si s-a suspendat executarea celor 3 ani prin supraveghere,insa nu s-a specificat k se anuleaza si mandatul de executare (acesta apartinanad unei hotarari casate);suntem in faza de recurs la curtea de apel;hotararea nu este definitiva;insa pe baza acestui mandat,pers in cauza a fost retinuta si detinuta de o luna in penitenciar;cat timp dureaza in acest caz de la depunerea cererii pana se da hotararea?e totusi in regim de urgenta;ms
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:29, 9 Septembrie 2010
In mod normal,daca nu exista anumite vicii de procedura,crerea de indreptare a erorii materiale se solutioneaza la acelasi termen
Depinde de avocat.
In mod normal ar trebui sa se rezolve foarte rapid situatia.
Dupa parerea mea 3 zile ar fi cam mult...daca se afla in detentie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare mandat european de arestare avav avav Buna, ma confrunt cu urmatoarea situatie: am un client judecat in lipsa in 2001 (in 1999 a plecat in Italia), condamnat la 4 ani inchisoare cu executare. S-a ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea, eliberarea conditionata si sansele de angajare. MihaelaSimion1989 MihaelaSimion1989 Buna ziua. Partenerul meu ( cum am spus intr - o postare anterioara ) a fost condamnat la 1 an si 2 luni cu executare, si dupa trecerea perioadei de carantina ... (vezi toată discuția)
Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)