avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate elprypas

Activitate elprypas

printre multele formulare ce tre sa le completez trebuie sa ma prezint la ORC si cu un act aditional in care sa apara codurile activitatilor ce vreau sa le introduc si autorizez ma gandeam ca pot introduce in acest act aditional si un articol prin care eu sa preiau cele 50 % din partile sociale.

Intrebare
se poate sau nu sa trec acest articol in respectivul act aditional?
daca se poate cum ar trebuii sa "sune" acest articol?
Buna ziua

Am o nelamurire legata de urmatoarea problema:

Vreau sa primesc definitiv 50 % din partile sociale ale unui Srl cu 2 asociati, sa adaug si sa autorizez 3 activitati, sa inchid un pct de lucru.
Intrebarea este:
1 Pot sa fac in asa fel in cat sa cuprind toate cele 3 cerinte intr`un singur act aditional ?
2 Poate sa imi ofere cineva un model de act aditional si un model de anexa cu numarul de caractere?
3 Conform carei ordonante de guvern se produce recodificarea caen pt anul 2008?

Va multumesc anticipat
am un srl deschis si as dor sa execut servicii de inmatriculari auto! si nu stiu care este codul caen pt aceasta sectiune sau in ce cod se incadreaza?
va multumesc anticipat
am un srl deschis si as dor sa execut servicii de inmatriculari auto! si nu stiu care este codul caen pt aceasta sectiune sau in ce cod se incadreaza?
va multumesc anticipat
va multumesc anticipat
va multumesc anticipat
va multumesc anticipat