avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate lore2

Activitate lore2

daca o carte de munca este incheiata cu acest articol, persoana in cauza mai poate primi ajutor de somaj? Cei de ajofm sustin ca aticolul nu mai este valabil si ca trebuie inlocuit in cartea de munca cu 57j. Multumesc mult
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
cu riscul de a te agasa, pentru ca nu am pregatire in acest domeniu, iata ce am inteles eu:
- pot beneficia de cele 9 luni de somaj pentru indemnizatia de crestere a copilului, iar daca intre timp nu ma angajez, pot apela la un contract de inchiriere al apartamentului. Am inteles bine?
Multumesc inca o data!
am lucrat pana acum o luna si ma gandesc sa fac un copil. De care din situatiile urmatoare ma pot folosi pentru a beneficia de indemnizatie?

- sunt studenta in anul I, zi, la master, facultate de stat, cu plata

-am un apartament pe care sa-l inchiriez. Pot beneficia de indemnizatie pe baza unui contract de inchiriere? Exista o suma minima pentru acest contract?

-In cele 12 luni de pana la nastere intra si somajul?

Multumesc mult!
am lucrat pana acum o luna si ma gandesc sa fac un copil. De care din situatiile urmatoare ma pot folosi pentru a beneficia de indemnizatie?

- sunt studenta in anul I, zi, la master, facultate de stat, cu plata

-am un apartament pe care sa-l inchiriez. Pot beneficia de indemnizatie pe baza unui contract de inchiriere? Exista o suma minima pentru acest contract?

-In cele 12 luni de pana la nastere intra si somajul?

Multumesc mult!