avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art. 55 litera b
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art. 55 litera b

daca o carte de munca este incheiata cu acest articol, persoana in cauza mai poate primi ajutor de somaj? Cei de ajofm sustin ca aticolul nu mai este valabil si ca trebuie inlocuit in cartea de munca cu 57j. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: camely , utilizator 10:21, 1 Martie 2006
Articolul este perfect valabil si inseamna incetarea CIM prin acordul partilor, la data convenita de ele. In aceasta situatie nu beneficiezi de somaj.
Nu exista art.57 - al.j.
Subscriu celor precizate anterior!
Nu exista in Codul Muncii articolul mentionat de tine! Se poate sa fi inteles gresit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritate.. gaby_popescu gaby_popescu Buna seara!M-am angajat din somaj si am inteles ca beneficiez de cateva facilitati (30 % din somaj si prima de instalare,deoarece locul de munca este la ... (vezi toată discuția)
Suspendare somaj- angajare pe perioada determinata sdaniel sdaniel Buna ziua, Daca se suspenda ajutorul de somaj si are loc o angajare pe perioada determinata de 12 luni, cu ce art. se poate incheia ( inaintea celor 12 ... (vezi toată discuția)
Reluarea somajului nicoleta-veronica nicoleta-veronica daca am fost angajata pe perioada nedeterminata(din somaj) cu perioada de proba de 5 zile, iar eu vreau sa plec fiindca nu pot ucra acolo fiindu-mi f.greu;imi ... (vezi toată discuția)