avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate focus10

Activitate focus10

va multumesc
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cine judeca un recurs introdus la o hotarare judecatoreasca pronuntata de instanta de fond la judecatorie?
Mentionez ca aceasta cauza este penala si se refera la vatamare corporala grava, iar recursul a fost introdus de ambele parti(inculpat si partea vatamata).
De asemenea va pot spune ca in urma contactarii judecatoriei pentru a vedea daca dosarul a plecat la instanta superioara, mi s-a comunicat ca acesta va pleca la curtea de apel.Este corect sau bat campii acolo la judecatorie? Va multumesc
Buna ziua,va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebaRE.
Daca un pensionar a lucrat in cadrul M.A.I o perioada de 21 de ani si 13 ani in servicii civile, pensia primind-o de la M.A.I, cum se recalculeaza acum pensia?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
In cazul in care salariatii nu isi aleg un reprezentant, ce obligatii are patronul? Ce lege reglementeaza aceasta situatie?
Va multumesc.
va multumesc pt. interes,dar vin cu precizarea ca eu sunt partea vatamata si am interes sa se puna sechestru pe conturile inculpatului. Ideea este urmatoare, daca in incheiere instanta a dispus clar ca executorul trebuie sa duca la indeplinire masura sechestrului asigurator, de ce executorul mai trebuie sa ia incuvintare din nou de la judecatorie pentru aceasta. Cu alte cuvinte sa ia incuviintare la incuviintare? Greseste executorul?Aceasta era intrebarea. Va multumesc anticipat
La cererea partii vatamate intr-un proces de vatamare corporala grava (art.182 c.pen), pentru instituirea sechestrului asigurator pe conturile inculpatului de la CEC BANK, instanta considera in incheierea de sedinta, ca fiind intemeiata cererea si dispune ca executorul judecatoresc sa duca la indeplinire prevederile incheierii. Totodata in incheiere se mentioneaza faptul ca procurorul este de acord cu cererea si se invoca art. 163 si 164 cod. proc pen. Executorul primeste incheierea, dar mai cere o incuviintare la judecatorie pt. a pune in aplicare prevederile incheierii. Este corect? Va multumesc