si eu consider k se va organiza examen tot in toamnna lui 2011. asta e! mai ales k nr locurilor se hot prin hot de guvern, si dupa cum vedeti sit tarii e atat, dar atat de naspa incat ar fi in stare sa nu mai scoata nicun loc.
deci e in felul urmator: daca prin aceeasi cerere sunt recuzati toti judecatorii, cererea se judeca de instanta ierarhic superioara (pt k nu se poate forma completul de la instanta la care se judeca litigiul care sa o declare inadmisibila) dar daca, prin cereri separate, se recuza individual fiecare judecator, atunci cererile se pot judeca la instanta la care se judeca litigiul, pt k se pot forma complete, si anume, dak printr-o cerere se recuza judecatorul x, atunci completul y judeca cererea, daca prin alta cerere se recuza jud. y, atunci cererea se judeca de completul z sau x; daca se recuza z, se judeca de catre y sau x????
pai si cei care termina fac anu asta? ei nu vor avea sansa sa dea ex??!! ar fi nedrept fata de ei!! ce credeti vor fi 2 examene in 2011 ?? k eu nu cred. eu cred, k dak s-a r fi gandit sa organizeze ex la inceputul anului, ar fi specificat luna. si nu doar se amana pt 2011. e mult prea vag " se amana pt 2011". poate k nici ei nu stiu inca, dar faza k nu sunt locuri... mai degraba nu sunt bani si prefera sa-i exploateze la maxim pe cei deja incadrati.sau vor sa vada cati se mai pensioneaza, si dak fac fata ceu cei ramasi... sau poate sa gandesc sa revina la data obisnuita a ex, in tomna, k akm lucrurile nu sunt pe fagasul lor, si se gandesc sa revina la rutina lor, asa cum s-au obisnuit: examen in tomana! voi ce spuneti?