avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate timeea crisa

Activitate timeea crisa

Răspuns la discuția admitere sng 2010
eu am auzit k s-ar da in vara... dar nimeni nu stie exact. e enervant sa nu stii., dar oricum n-avem ce face.
si eu consider k se va organiza examen tot in toamnna lui 2011. asta e! mai ales k nr locurilor se hot prin hot de guvern, si dupa cum vedeti sit tarii e atat, dar atat de naspa incat ar fi in stare sa nu mai scoata nicun loc.
deci e in felul urmator: daca prin aceeasi cerere sunt recuzati toti judecatorii, cererea se judeca de instanta ierarhic superioara (pt k nu se poate forma completul de la instanta la care se judeca litigiul care sa o declare inadmisibila) dar daca, prin cereri separate, se recuza individual fiecare judecator, atunci cererile se pot judeca la instanta la care se judeca litigiul, pt k se pot forma complete, si anume, dak printr-o cerere se recuza judecatorul x, atunci completul y judeca cererea, daca prin alta cerere se recuza jud. y, atunci cererea se judeca de completul z sau x; daca se recuza z, se judeca de catre y sau x????
sesiune din februarie a fost o EXCEPTIE! akm va asteptati sa devina regula?!
pai si cei care termina fac anu asta? ei nu vor avea sansa sa dea ex??!! ar fi nedrept fata de ei!! ce credeti vor fi 2 examene in 2011 ?? k eu nu cred. eu cred, k dak s-a r fi gandit sa organizeze ex la inceputul anului, ar fi specificat luna. si nu doar se amana pt 2011. e mult prea vag " se amana pt 2011". poate k nici ei nu stiu inca, dar faza k nu sunt locuri... mai degraba nu sunt bani si prefera sa-i exploateze la maxim pe cei deja incadrati.sau vor sa vada cati se mai pensioneaza, si dak fac fata ceu cei ramasi... sau poate sa gandesc sa revina la data obisnuita a ex, in tomna, k akm lucrurile nu sunt pe fagasul lor, si se gandesc sa revina la rutina lor, asa cum s-au obisnuit: examen in tomana! voi ce spuneti?

Răspuns la discuția Admitere INM 2011
cand intra in vigoare noile coduri?? cei din vara dupa ce coduri vor invata? multumesc.