avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate dddimitriu

Activitate dddimitriu

Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si documente in baza art 202 alin 1 din oug 34 si art 36 din hg 925 pentru a justifica pretul neobisnuit de scazut. Va precizez ca diferenta de pret dintre cele doua oferte este de 0,25% si ca preturile au fost prezentate defalcat/produs.
1. As dori sa spuneti daca este normala o astfel de cerinta, in conditiile in care ofertele au fost aproape identice ca pret si acestea sunt si preturile de pe piata.
Nota: licitatia a fost la bugetari, iar istoricul (atribuirile) confirma cealalta firma concurenta ca fiind mereu castigatoare la aceste licitatii.
2. Cui ar trebui sa ma adresez pentru astfel de situatii?
In documentatia de achizitie la CRITERII DE CALIFICARE SI/ SAU SELECŢIE , acestea reprezentau citez: "Cerinţe obligatorii: Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului original sau copie legalizata notarial", respectiv si celelalte acte cu "Cerinţă obligatorie" si bifa la "Solicitat"
In urma cererii de oferta publicate pe SEAP, am participat la o licitatie a carui castigator (un SRL) are, conform procesului-verbal, documentele de calificare solicitate incomplete precum certificat constatator, declaratia privind eligibilitatea, declaratie privind neincadrarea si fisa cu informatii generale. E posibil? E corect? Cum se procedeaza in acest caz?
Lucrez intr-o agentie de publicitate ca designer (grafician). Creez logo, afise si alte materiale care tin de creatia publicitara, inclusiv design pentru siteuri (webdesign) pentru clientii agentiei. Desigur, sunt platit si am carte de munca, insa as dori sa stiu daca la plecarea din agentie am dreptul sa-mi iau lucrarile si sa mi le afisez pe un site ca portofoliu. Daca da, in ce conditii?