avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate tteona

Activitate tteona

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Multuuuuuu Raluuuu!! :* :*
Aaa...e posibil sa fie si o intrebare din codul deotologic :)
Nu cred ca vor fi genul asta de situatii de fapt in privinta grilelor de la OEPA. Anul trecut nu a fost asa. Astea par mult mai dificile :). Iar pentru zece grile e suficient sa citesti o data legea si statutul, cu atentie maxima (daca nu e maxima, e mai bine de doua ori :D )
solomon_bc a scris:

Buna ziua,
pentru cei care vor da examenul la Iasi...
[ link extern ] /

Foarte multumim! :)
Eu cred ca vor fi multe intrebari din NCC..uf si sunt cam greute. . Chiar trebuie invatate pe de rost articolele :|. Cred ca si la sinteza va fi un subiect din actul juridic, cum a fost cu doi ani in urma, cand nu era testul eliminatoriu.. mai ales acum, ca este ceva de actualitate.
Cu siguranta nu-s suficiente codurile pentru subiectele clasice :)
Ce simpatici sunteti toti :))

In privinta vestimentatiei, cred ca am sa adopt stilul casual..sau rock :)) (daca nu ma enervez si-l iau pe punk in "brate") :)). Poate in acest fel voi face macar 70, in loc de 66, ca anul trecut.

Oricum, nu are importanta cum te imbraci, e nevoie de pregatire si putin noroc :)
Intrebarile sunt facute de pe cod. "Exceptand sfatul sa invatam" nu cred ca se poate aplica :)). Atata vreme cat codurile sunt invatate pe de rost e ok :) (ma refer la testul eliminatoriu - grila). Succes!
Un pont ar fi : Treceti pe rand raspunsurile pe "curat"...adica bulinutele alea sa le faceti din timp, ca timpul e destul de scurt, desi nu pare :P. Cred ca anul asta am sa "colorez" raspunsurile sigure si apoi sa ma mai gandesc asupra celorlalte intrebari (sper sa nu ramana prea multe ):))
Buna Luiza, stii ceva legat de consursul de admitere in barou, ca avocat stagiar, care nu se poate sustine DECAT de 3 ori? Am auzit niste zvonuri cum ca ar exista o nu stiu ce hoatarare prin care s-a limitat dreptul nostru la doar 3 "incercari". Eu stiam ca definitivatul in profesie se sustine de maxim 3 ori, dar nu si admiterea ca avocat stagiar. Va multumesc tuturor celor care imi pot raspunde!
Răspuns la discuția Cum renuntam la fumat?
Bună ziua! Doamna Elga, nu stiu si nici nu inteleg cum de nu cunoasteti deja cartea vestitului autor Allen Carr - In sfarsit nefumator. Este recomandata atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Este singura metoda prin care eu am reusit sa ma las de fumat, fara macar sa ma gandesc la acest viciu, fara abtineri, fara vise. Am devenit un nefumator intre fumatori (toti prietenii mei fumeaza), fara cea mai mica dorinta sau gand de a fuma. Incercati, cititi-o! Va veti simti mult mai bine, va garantez! Mult succes in constinuare!