avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum renuntam la fumat?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum renuntam la fumat?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea!
Voi cum ati facut?
Ce ati auzit de la altii?
.................
Sa nu-mi spuneti de vointa, ca ma aruncati si mai tare in depresie.....
Fara a avea intentia de a te " arunca si mai tare in depresie ", tot la vointa ajungem.
Orice metoda este ineficienta in conditiile in care nu esti pregatita psihic sa renunti la tigari. Ideea este ca trebuie sa renunti dintr-o data si nicidecum treptat.
Succes.
Draga Elga , eu am fumat 6 ani de zile cate un pachet de Marlboro rosu pe zi. M-am lasat in 2001 de revelion la baza fiind un pariu ca nu ma pot abtine un an de zile fara sa fumez! Am putut! De atunci nu mai fumez decat un trabuc de revelion in amintirea vremurilor demult trecute!:D
Fericitule!!!!!
Ar fi una din metode, sa inteleg. Cu alte cuvinte daca esti un om econom, sau chiar zgarcea, pui un pariu MARE de TOT cu cineva care te poate urmari si daca-l calci, te-ai ars!!!
Eu pusesem simbolic pe o mie de euro.
Insa tu poti pune pe casa daca vrei sa fii sigura ca nu te reapuci!
:D
Simbolic, zici? :)):giggle:
Oricum ideea, economic vorbind, este excelenta pentru ca iti creste investitia (bani de tigari economisiti + castigul pariului + pierderea pe minus, adica tot castig).
O sa ma gandesc la metoda asta....

Alte discuții în legătură

Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Pauza de tigara marin123 marin123 Buna ziua, Am citit un post de prin iunie 2009, \"Pauza de tigara reglementata legal?\", care mi-a raspuns la cateva intrebari, dar nu la toate. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)