intr-un proces cu Asociatia de proprietari, s-a amanat cauza pe o alta data! cum se cheama actiunea pe care o pot face impotriva reclamantului? se numeste tot intampinare? ma pot apara singura sau trebuie sa angajez aparator? mentionez ca suntem doi parati, iar cel de-al doilea ar trebui sa iasa din proces pentru motive intemeiate! va rog f. mult ajutati-ma cu un sfat, multumesc anticipat!
Locuiesc singura intr-un apt de 2 camere, beneficiez de uzufructul viager pt acest apart. am restanta la intretinere de 1400 ron si 540 ron penalitati, sunt pensionara si pensia mea este de 702 ron. Asociatia m-a dat in judecata nu doar pe mine ci si pe proprietar, care locuieste la alta adresa si mentionez, eu am uzufructul viager pt apartament, Azi am primit citatia si m-am dus la presedintele asociatiei cu contractul de vanzare cumparare si cuponul de pensie, pomenindu-i si de legea 175/2010...Mi s-a spus ca proprietarul e solidar cu mine la plata cheltuielilor ...nu inteleg de ce trebuie sa fie solidar, din moment ce nu a consumat apa si incalzire in aceasta locuinta...Dar stiu de ce vrea d-l presedinte aceasta solodaritate:pt ca asa nu s-ar mai aplica legea 175/2010...Mi se pare incorect , ilegal si rau intentionat...! V-as ruga mult sa-mi spuneti daca avea dreptul sa dea in judecata proprietarul, acesta fiind doar "de jure" nu "de facto" si nu locuieste in imobil! Si cam ce ar mai trebui sa fac???