avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intampinare la a 2-a infatisare se poate?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intampinare la a 2-a infatisare se poate?

intr-un proces cu Asociatia de proprietari, s-a amanat cauza pe o alta data! cum se cheama actiunea pe care o pot face impotriva reclamantului? se numeste tot intampinare? ma pot apara singura sau trebuie sa angajez aparator? mentionez ca suntem doi parati, iar cel de-al doilea ar trebui sa iasa din proces pentru motive intemeiate! va rog f. mult ajutati-ma cu un sfat, multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lana51 , utilizator 19:26, 11 Martie 2011
Impotriva actiunii formulate de catre asociatia de proprietari ,daca detineti motive temeinice,puteti formula intampinare
Daca stapaniti procedura,nu este obligatoriu sa va angajati aparator,dvs decideti cum va puteti apara mai bine interesele
in cazul in care,intr-un proces aflat pe rol(avand calitatea de parat),doriti sa emiteti la randul dvs pretentii impotriva reclamantului, acest lucru este posibil prin depunerea unei CERERI RECONVENTIONALE. va precizati pretentiile si dovezile pe care intelegeti sa le invocati in sustinerea solicitarilor dvs.
ar fi indicat sa va luati un avocat daca nu stapaniti bine situatia.
Cerere incidentă prin care, într-un litigiu, pârâtul formulează pretenţii împotriva reclamantului în legătura cu litigiul respectiv se numeşte cerere reconvenţională. Dacă aveţi de ridicat pretenţii la cererea reclamantului, puteţi formula pe lângă întâmpinare si cerere reconvenţională. Adică prin întâmpinare vă formulaţi apărările la cererea introdusă de reclamant, iar prin cerere reconvenţională vă ridicaţi propriile pretenţii împotriva reclamantului. Nu cred că este necesară cererea reconvenţională în cazul dvs., dar la întrebarea "cum se cheamă acţiunea pe care o pot face împotriva reclamantului", m-am gândit că s-ar putea să vă referiţi la cererea reconvenţională.
lana51 a scris:

intr-un proces cu Asociatia de proprietari, s-a amanat cauza pe o alta data!

Spuneti-ne si noua care este motivul de ati fost dat in judecata si de ce s-a amanat!?
Probabil s-a dat un termen pentru ceva, pentru a se depune acte, pentru a se angaja aparator, pentru ...
Multumesc foarte mult pentru atentia acordata si explicatii!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)
Verificare dosar carsteaverginica carsteaverginica buna seara . pe portal am vazut un nr de dosar inregistrat pe 06.06.2014 adica alaltaieri in care eu apar ca parata . INTREBARE : DACA MERG LA ARHIVA IMI ... (vezi toată discuția)
Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)