Va multumesc, cam asa ma asteptam si eu. Dar in cazul in care vreau sa renunt peste 3 luni? Cat dureaza si cam ce trebuie sa fac sa ies de pe firma? din calitatea de Administrator? Dureaza mult (o saptamana, doua...trei ) Multumesc?
Am o intrebare legat de calitatea de Adminsitrator al unei firme mici de comert prin importuri materiale chimice. Titularul firmei vrea sa ma imputerniceasca deplin ca Administrator pentru firma aceasta deoarece el ami are inca doua pe numele lui. Vreau sa stiu ce ogligatii majore imi revin, riscuri si cat de repede pot sa renunt daca maine ma hotarasc sa plec din tara, etc. ? Este o alegere prosta? Nu ma refer doar la responsabilitati, dar si la implicatia pe care o am eu ca Administrator? Cum voi fii eu trasa la raspundere pe viitor, sau in caz de un control financiar, fisc, ministerul de finante pentru ca practic eu voi semna tot. Va multumesc!
Am gasit acest forum in disperarea de a gasi o solutie pentru demonstrarea relatiei de cuplu in dosarul de emigrare Canada. Dupa cum am vazut s-a mai discutat acest subiect. Intrebarea este: care este calea legala de a demonstra ca locuim impreuna in coditiile in care nu avem adrese identice, viza de flotant? Ghidul de emigrare spune asa: "De facto spouses must enclose official proof of marital cohabitation for a period of at least one year prior to submitting the application. This proof could be a copy of an official identity document bearing your address (passport or identity card) for yourself and your spouse, a certificate of residence issued by the police or municipality (commune), or an official cohabitation certificate (certificat de concubinage). ultimul paragraf spune ce acte ar trebui sa luam si de unde. Dar intrebarea este: cine iti da acest act? Am sunat pe rand la Autoritatea Tutelara, Evidenta persoanei, Politie, Primarie, Serviciul casatorii etc si raspunsul a fost: NU SE POATE, NU DAM, NU AVEM, NU E LEGAL, etc.
Va multumesc si astept impartasirea unei astefel de experiente dar cu reusita daca se poate si desigur o parere de profesionist :worthy:. Cu stima!
Corect...toate variantele sunt bune, dar gi_jane2 are dreptate, totul trebuie sa fie de 1 an. Tot ce avem este un cont comun de 4 luni doar. Am consultat forumul de emigrare si mi s-au dat exemple cum ca s-a putut obtine o adeverinta de la primarie dar asta in Ploiesti pe baza a 3 declaratii notarile a vecinilor si Administratorului blocului din care reiese ca x + y traiesc si se gospodaresc la adresa z din data de (1 an). Un alt exemplu s-a dat ca tot de la primarie dar din republica Moldova s-a obtinut un Certificat de componenta a familiei, unde sunt trecuti membrii:x-tatal, y-fiul, z- concubina, etc. Dar cei din Bucuresti refuza sa auda. Inca cercetez daca cineva a reusit pana acum si sa-mi explice unde anume sa merg. Multumesc.
Am gasit acest forum in disperarea de a gasi o solutie pentru demonstrarea relatiei de cuplu in dosarul de emigrare Canada. Dupa cum am vazut s-a mai discutat acest subiect. Intrebarea este: care este calea legala de a demonstra ca locuim impreuna in coditiile in care nu avem adrese identice, viza de flotant? Ghidul de emigrare spune asa: "De facto spouses must enclose official proof of marital cohabitation for a period of at least one year prior to submitting the application. This proof could be a copy of an official identity document bearing your address (passport or identity card) for yourself and your spouse, a certificate of residence issued by the police or municipality (commune), or an official cohabitation certificate (certificat de concubinage). ultimul paragraf spune ce acte ar trebui sa luam si de unde. Dar intrebarea este: cine iti da acest act? Am sunat pe rand la Autoritatea Tutelara, Evidenta persoanei, Politie, Primarie, Serviciul casatorii etc si raspunsul a fost: NU SE POATE, NU DAM, NU AVEM, NU E LEGAL, etc.
Va multumesc si astept impartasirea unei astefel de experiente dar cu reusita daca se poate si desigur o parere de profesionist :worthy:. Cu stima!