avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate isa_i

Activitate isa_i

Pur informativ, stiti cumva daca e legal sa prestezi servii it la domiciliu (instalare windows, alte programe etc) fara sa fii pfa? Tinand cont de faptul ca nu se castiga mult din astfel de activitati, exista impozite datorate la stat? Multumesc.
Buna ziua.
Este posibil ca un angajator sa te inregistreze online la ITM, fara a duce CIM? Sotul meu a lucrat pentru 2 saptamani, "in proba", asteptand sa i se faca CIM(a dus copie dupa buletin si dupa actele de studiu). Intre timp a hotarat ca nu va continua relatia de munca dar i s-a zis ca a fost deja inregistrat la ITM , desi nu semnase nici un contract, si i s-a cerut sa scrie o cerere de demisie in care sa mentioneze ca firma nu are nici o datorie fata de el..
Nu mi se pare logic sa poti inregistra pe cineva la ITM fara ca in prealabil sa-i dai un CIM, sa stie si angajatul exact in ce ape se scalda! Cei mai ciudat e ca l-au pus sa semneze si pe statul de plata. Va rog sa ma lamuriti in chestiunea asta! Multumesc!
Dar daca acest contract s-a incheiat deja si nu este mentionat ca sotul este unic proprietar, se mai poate face un act suplimentar ..aditional la contract, sau mai am vre-o alta posibilitate pentru a renunta la drepturile asupra apartamentului?
Multumesc!
Buna ziua,
Am citit pe forum un subiect asemanator unde se specifica faptul ca daca doresc sa cedez drepturile de proprietate asupra unui apartament sotului, aceasta se poate face prin mentionarea in contract ca sotul e unic proprietar si ca banii provin de la el. Dar daca acest contract s-a incheiat deja si aceasta mentiune nu e prezenta, dar eu doresc cedarea drepturilor de proprietate, se poate face un act suplimentar..aditional la contract?
Va multumesc!